Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ti valakivel csókolóztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti valakivel csókolóztok, az azt jelenti, hogy jártok is vele? Tudom, hogy nem mindig, de legtöbb esetben, akkor már járásnak lehet nevezni, nem?

Figyelt kérdés

Bocsi a fogalmazásért, de remélem értitek mit akartam kérdezni :)

21/ L

2010. jún. 6. 19:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy ilyen "kislányok" már így gondolkoznak mint pl. te is (utolsó válaszoló), meg az előtted lévő szintén 15 éves "kis" lány. Nektek egy csók nem nagy szám, és bárkit lesmárolnátok, csak legyen helyes... majd odajut a világ, hogy majd a szex is olyanná válik, mint a csók. Kicsit se lesz belőséges??!!! (persze kivételek mindig lesznek, akik NORMÁLISAN gondolkodnak akkor is)

Elég elszomorító...

2010. jún. 6. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
15 éves szingli, lefordultam a székről XD
2010. jún. 6. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

én és az előző L/15 ugyanazok vagyunk :D de szerintem egy csók akkor sem akkora nagy dolog, hogy szingliként ne smároljam le a buliban valamelyik ismerősömet. akinek ez nagy dolog, az nem smárol idegenekkel, ő dolga, én és a haverjaim ilyenek vagyunk :D

jah, és nem vagyok kislány ;)

15/L

2010. jún. 6. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:

de most boldog kapcsolatban élek, ezért most csak a pasimmal smárolok :D

15/L

2010. jún. 6. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de sajna találkoztam már olyannal aki egy két csók után közli, hogy ez semmi se volt a részéről. 22/F
2010. jún. 6. 20:41
 16/20 A kérdező kommentje:

bizony,ezért is lenne ésszerűbb a csókot belsőséges dologként "megtartani", és senkit nem érne ilyen csalódás..

Én se akarok így járni a mostani helyzetemben..

2010. jún. 6. 20:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Bazz, 15 évesen azt se tudtam, mi az a szingli. Lassan már 10 éves szinglik is lesznek pff.. Komoly kapcsolat, előtte meg buli és smárolás - ez aztán az előélet 10 alatt, gratulálok.
2010. jún. 6. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát, én csak azzal vagyok hajlandó csókolózni, akibe szelermes vagyok, az pedig nem lehet akárki, only the Chosen One. :D

18/F

2010. jún. 6. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, most komolyan, már viccnek is rossz, amit nap-mint nap 14-15 éves KISLÁNYOKTÓL hallani lehet! És igenis, kislányok vagytok még! Lehet tiltakozni, ez van. Még 17-18 évesen sem igazán érettek az emberek, persze tisztelet a kivételnek!

Én lassan 21 éves leszek, de egy kezemen meg tudom számolni, hány fiúval csókolóztam eddig! És nem azért, mert okádék-kinézetem van, hanem mert egyrészt nem éreznék semmit, ha egy számomra közönyös fiút, férfit kellene megcsókolnom, másrészt pedig nem szeretnék minden héten herpeszt kapni!

Ez szintén csak vélemény volt, mindenki cselekedjen kénye-kedve szerint, én meg csókolózom a párommal, akit szeretek, és akivel "valóban járunk"!

2010. jún. 6. 23:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én 19L vagyok, párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Előtte azért nekem is akadt olyan, hogy buliban smároltam, de azóta, hogy van barátom, ezt én is úgymond elítélem. barátnőmmel voltunk bulizni, és Ő elkezdett egy majdnem idegen pasival smárolni, és csak azért nem szidtam le, mert tudtam, hogy valamikor én is hasonló voltam. De úgy gondolom, hogy van különbség csókolózás, és smárolás között. Csókolózni eddig 2 emberrel, míg smárolni 6-7 emberrel smároltam.
2010. jún. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!