Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ti valakivel csókolóztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti valakivel csókolóztok, az azt jelenti, hogy jártok is vele? Tudom, hogy nem mindig, de legtöbb esetben, akkor már járásnak lehet nevezni, nem?

Figyelt kérdés

Bocsi a fogalmazásért, de remélem értitek mit akartam kérdezni :)

21/ L

2010. jún. 6. 19:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
te milyen világban élsz?:D
2010. jún. 6. 19:59
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

nem jelenti azt, ó, ha tudnám, hogy hányszor smároltam már idegenekkel buliban vagy koncerten :D

15/L

3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvető dolognak tartom, hogy igen, hiszen a csók egy bensőséges testi jele annak, hogy szeretjük egymást, és kimutatjuk a környezet felé is.

14/F

4/20 anonim ***** válasza:
még dugásnál se lehet azt mondani,h jártok..
2010. jún. 6. 20:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

a mai világban már nem feltétlenül jelenti azt...sajnos.

a 14 éves srácnak üzenem, hogy örülök, hogy vannak még fiúk, akik így gondolják!

a 15 éves lánynak pedig gratulálok! anyu-apu büszke?

2010. jún. 6. 20:17
 6/20 anonim ***** válasza:
Kimeríted a naiv fogalmát.
2010. jún. 6. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint csak azt csókolom meg, aki iránt érzek is valamit, és nem csak egy buliban látom meg.. De ez csak én vagyok, biztos van aki nem így gondolja :)
2010. jún. 6. 20:27
 8/20 A kérdező kommentje:

Igen sajnos, van hogy még a dugás se számít annak...

Én is bensőséges dolognak tartom a csókot. Nem csókolózok mindenkivel "össze-vissza".

2010. jún. 6. 20:29
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

mért, egy csókban mi olyan nagy dolog? :D semmi, szingliként egy buliban nyugodtan smárolok azzal, aki épp megtetszik :D dugás más, azért azt mégsem akárkivel, de egy csók nem nagy cucc.

15/L

2010. jún. 6. 20:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, ha 15 évesen nem fekszel le akárkivel.... "büszke" lehetsz magadra...
2010. jún. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!