Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok valaki olyannal, akinek nincs érettségije, se szakmája?
Persze, ha dolgozik stb. Ki tudja hogy alakult az élete eddig.
F26
Ha egy oltári életművész, aki így is talpon, persze.
Vannak páran, akik elemivel s találékonysággal többre vitték, mint a beképzelt diplomások bár azoknál egy szakmunkás is többet ér utóbbi időben s sokszor.
Van egy-két vállalkozó ismerősöm, aki problémás gyerek volt, nem is inkább az eszükkel volt a baj, most meg teli vannak.
Rongyosra kúrják az ilyen bölcsész-közgazdász csajokat, akik valószínű itt hangosan nemeznek a kérdés alatt, szóval ja, ha meg van az egzisztencia, simán összejönnek velük.
Lényeg, hogy legyen pénze
Igazából helyzetfüggő.
Nyilván 30 évesen kérdéseket vet fel a dolog, de nekem egy bizonyos probléma miatt az érettségi tolódik egy, vagy két évet, így nyilván a továbbtanulásom is le lesz korlátozva egyelőre, mivel kevés az érettségi nélkül szerezhető OKJ.
Én pl érettségiztem, szakmám is van. Mégse ebből élek. Sofőr vagyok Ausztriában, 1500euros fizuval. Utólag belegondolva felesleges volt a suli, 8altalanos is elég lett volna, mindig sofőr akartam lenni.
Attól hogy 8altalanosa van még lehet értelmes, nálam nem volt soha kizáró ok.
Dolgoztam gyárba, legjobb művezetőmnek is csak 8altalanosa volt mégis értelmes volt és jól vezette a műszakot.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!