Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem tegnap kijelentette hogy ő még soha nem volt szerelmes, belém se. Csak szeret. Mit tennétek a helyembe?
Az hogy nem szerelmes azzal szerintem semmi gond.
Viszont az baj hogy a nyelvet nem tanulod, valamint ott a facebook ahol találhatsz a környéken élő magyar barátokat. Én is külföldön élek rengeteg olyan face csoport van ahol akár küzös programokat is lehet szervezni magyarokkal... Ha csak a seggeden ülsz a lakásban nem fogsz barátokat szerezni!
Nem tudod a nyelvet? Tehát akkor nem is dolgozol... hát jó szerencsétlen vagy.
Menj haza, aki ennyire nem AKAR beilleszkedni az maradjon csak otthon.
Nagyon elkanyarodtunk a témától,a nyelvtudás felé....örülök hogy mindenkinek ilyen könnyen megy megtanulni.Felénk biztosan valami járvány van...többeket is ismerek akik otthon vannak kicsi gyerekkel (mint én) és nem beszélik a nyelvet,pedig tanuljuk/tanuljàk....ők se akarnak beilleszkedni?! Most hogy a lányom óvodás,több inger ér...sokat megértek,ha társaságba vagyunk(ritkán) ott is megértem,de válaszolni nem tudok (lefagyok,elfelejtem amit mondani akarok).Májusba indul nyelvtanfolyam,fel vagyok iratkozva...menni fogok.Agusztusba megy a fiam is óvodába,a munkavállalás utána lesz esedékes...és ott emberek közt jobban fog menni a tanulás mint könyvből.
Nem várom a csodát,próbálkoztam barátkozni is....de barátként se illik össze mindenki.😊Ráadásul elég zárkózott,bizalmatlan vagyok...egyéb okok miatt.Van egy "barátom", de vele se lehet mélyremenő beszélgetésbe
bonyolódni,mert adja tovább másnak,nem lehet bizni benne...
Nekem nincs gyerekem még, de biztosan nem adnám fel és költöznék haza egyből. Valamiért már régóta együtt vagytok,családot alapítottatok
Hogy ezt a kijelentést tette, lehet nem gondolta komolyan. Lehet csak a frusztráció beszélt belőle,biztosan őt is zavarja a helyzet, ami köztetek megy
Én a helyedben elkezdenék többet foglalkozni magammal, sport, nyelvtanulás(ha már mindenki ezt írja😃)stb. Amik téged feltöltenek, egy új hobbi vagy bármi
Próbáld kihozni a legtöbbet az ottani életből
Amikor új impulzusok fognak érni és te is kiegyensúlyozottabb leszel, akkor a párodra is ráragad majd és újra harmónikus lesz a kapcsolatotok
Töltsetek több időt együtt, otthoni randik is lehetnek
Mi pl a párommal sokat járunk “éttemerembe”, amit itthon a négy fal között valósítunk meg, mert ugye a jelenlegi helyzet miatt,nem nagyon tudunk mit tenni
Borozunk,beszélgetünk,tàrsasozunk
Én nem feladnám,hanem próbálkoznék
Persze amennyiben rosszul érzed magad és nem érzed,hogy lehetne javítani, abban az esetben költözz haza, még megtalálhat a boldogság
A gyerekek érdekét neki is szeme előtt kell tartania és nem csúnyán viselkedni azzal,aki megszülte őket, ha ő nincs rád tekintettel , akkor neked sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!