Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka a kevés szeretkezésnek?
Szia!
Mivel csak a szexuális kapcsolatotokról beszéltél, így igen nehéz tanácsot adni!
Mindenesetre a véleményem az, hogy nem a hálószobában kell keresni a probléma okát!
Próbáld feldobni a "mindennapi szerény élet"eteket! Vegyél neki virágot, vidd el moziba, v. színházba, v. vacsorázni, éreztesd vele, hogy fontos számodra!
Könnyen lehet, hogy egyhangúnak látja a kapcsolatotokat, a házastársi életet. Minden embernek szüksége van frissességre, ami kizökkenti az egyhangúságból!
Én a helyetekben nem sajnálnám a pénzt egy szexuálterapeutától, hiszen egy boldog párkapcsolat alappillére a jó szex.
Remélem megoldódnak a problémáitok!
Petranova
Szia!
Morbid kimondani de örülök hogy hasonszőrűvel találkoztam mint én. Ahogy olvastam mintha én írtam volna, csak én lány vagyok, és szerintem fiatalabb de a tények stimmelnek.
Az hogy nem akar beszélni róla az lehet egy régebbi trauma, vagy neveltetés is, de az első partner hozzáállásától is nagyon függ. Az én "Elsőm" nagyon sokat beszélgetett velem előtte a szexről, és én is simán megtudom beszélni partneremmel a problémákat. Nagyon fontos hogy megnyíljon neked mert a leírtak alapján elzárkózik a beszélgetéstől. Nekem ez egy friss kapcsolatban 1/2 év után derült ki a probléma addig a jól ismert fáradt vagyok duma. Aztán egyszer bevallotta hogy fáj neki szex után, ezt orvosoltuk, de most meg lelki bajok vannak. Csak azt akarom mondani hogy nagyon sokminden állhat e mögött. Nem írtad hogy van e gyermek de az is nagyon megváltoztat egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!