Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk rá írjak hogy szeretem?
Figyelt kérdés
3 hete szakított velem q barátnőm. Kicsit több mint egy hete direkt nem írtam, nem kerestem. Az összes cucca még nálam van stb rá írjak hogy nagyon szeretem? Vagy mikor keresnétek?2018. jan. 28. 15:16
11/14 anonim válasza:
Minek keresnéd már? Ne alázd meg magad előtte.Ő kibobott.
A cuccai miatt meg szerintem majd jelentkezik Ő. Akkor max nézd meg,hogy viselkedik veled,de ennyi..
12/14 anonim válasza:
2# es vagyok. Nem offoltam ezt a kerdezo irta vagy en vagyok vak? Idezem:
" 3 hete szakitott velem q baratnőm. "
13/14 anonim válasza:
Huu de okosak vagytok egytől egyig! Attól amiért veszekszunk a másikkal meg szerethetjuk! És egyáltalán nem hülye amiért keresi! Mind embérek vagyunk hibazunk, nem vagyunk tökéletesek. Néha akkor kapunk észbe amikor már késő, de rögtön nem lehet feladni. Ha mégis látod higy reménytelen akkor tényleg hagyd, gyaszold meg a kapcsolatot, tedd rendbe a fejedben s főként a szívedben a dolgokat. Kitartást!
14/14 anonim válasza:
Nem is arról volt szó,hogy ők veszekednek.
Azt irta hogy a barátnője szakított vele akkor minek is keresse? Ha a barátnőjének annyira hiányzik akkor keresi.A cuccai miatt pedig szintén majd Ő keresi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!