Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom piszkál hogy néha dadogok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiskoromban bagyon sok trauma ért.és kialakult nálam a dadogás nem vészes csak neha napján jön rám.és olyankor a párom mindig elkezd utánozni.nagyon rosszul esik mert soha senki nem macerált ezzel.2018. jan. 28. 12:10
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon*
2018. jan. 28. 12:11
3/10 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt van egy kislányom alit közösen nevelünk.
2018. jan. 28. 12:12
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj de most felreteszem azt hogy mit gondolok a parodrol. Kommunikációról hallottál? Mondtad már hogy ez olyan dolog ami ellen nem tehetsz és nem azt varnad hogy kigunyoljon hanem hogy megertsen teged?
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem bantasbol csinalja, csak nem tudja , hogy teged ez zavar :)
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából minden egyes alkalommal elmondom neki hogy ez rosszul esik.és mondom neki hogy te persze biztos tökéletes vagy.tudja hogy bánt.de ha megszólok neki meg ő kezd el duzzogni..
2018. jan. 28. 13:03
7/10 A kérdező kommentje:
Tudja az élettörténetemet hogy ez miért van nállam.ezért is fáj hogy pont akivel együtt élek az macerál.mások sosem piszkáltak ezzel.
2018. jan. 28. 13:04
8/10 anonim válasza:
Egy ilyen embernek nincs keresnivalója az életedben.
Aki többszöri kérés ellenére is megaláz, az inkább az ellenséged.
Én vékony vagyok, és bár szoktam önironizálni emiatt, azt nem szeretem, ha folyton a képembe dörgölik. Egy volt barátnőm még ismerkedés alatt piszkált egyszer ezzel viccesen. Látta, hogy nem esett túl jól, és másnap kérés nélkül bocsánatot kért, és biztosított róla, hogy tetszem neki.
Ez kellene lennie az alap viselkedésnek. Nemhogy még folytatom is...
9/10 anonim válasza:
Undorító a barátodnak nem nevezhető f..sz.
Miért vagy vele, mondd el? Egyedül nem tudnál megélni? Vagy mi tart egy ilyen érzéketlen ......... melett?
10/10 anonim válasza:
Ez az ember nem a párod. Csak valaki, aki melletted él, bár nem érdemli meg ezt a kegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!