Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig azon aggódom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azon aggódom, hogy terhes leszek, a párom szerint ez már beteges (? )

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, azóta óvszerrel védekezünk, sose volt baleset. A ciklusom 30-32 napos, de így is előfordul, hogy késik 2-3 napot.

Pár hónapja allergia miatt (és az arra szedett gyógyszer miatt) 8 napot késett, most az egyik fogam gyulladt be, abba kaptam gyógyszert (elég erős lehetett, mert másnapra rendbejött) ez volt hétfőn. Szerdán vagy csütörtökön kellett volna megjönnie, de már szombat és semmi.

Tesztet nem vettem, mert az nem változtat semmin, és lehet, nem is lenne pontos, még várok. De közben meg belül nyomaszt ez az egész.

2018. jan. 27. 15:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Szeretnék gyereket, de még nem most.

Egyetemen tanulok, ez az egyetlen, amiért most sajnos nem fér bele. El szeretném végezni csúszás nélkül, ha lehet.

De gondolom, ez érthető.

2018. jan. 27. 19:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Abban igaza van az agresszív válaszolónak, hogy a stressz igenis hajlamosít a rákos megbetegedésre. Ez nem áltudomány és nem kacsa hír sajnos.

A stílus viszont elfogadhatatlan.

Kérdező, olvastam nem egy, nem két megerőszakolt nőről, akikben ez miatt egy beteges félelem alakult ki. Lehet, hogy nem is tudsz róla, de akár molesztálhattak is gyerekkorodban.

Én például szintén féltem egy darabig a teherbeeséstől és velem történt egy s más gyerekkoromban.

Esetleg tudsz róla, hogy lett volna ilyen?

(Ne támadjon le senki rögtön, ez is lehet egy megoldása a félelemnek!)

2018. jan. 27. 23:52
 23/24 A kérdező kommentje:

Volt 3-5 éves koromban évekig ilyen visszatérő álmom, aminek ez volt a tárgy (ráadásul családtag volt a molesztáló). Arra emlékszem csak, hogy felébredve mindig szégyelltem magam.

Anyukámnak elmeséltem évekkel később, de azt mondta, ha ilyen történt volna, arról tudna.

Nekem így 20 év távlatából úgy rémlik, mintha ez visszatérő rémálom lett volna, aztán ki tudja.

Köszönöm a tippet amugy, erre nem is gondoltam.

2018. jan. 27. 23:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Azt azért nem értem, hogy ilyen tartós (szerintem is beteges) para mellett hogyan tudod élvezni a szexet?

Ha elég ügyes a pasid (vagy kitanulja) akkor tán áttérhetnétek az orális fajtára, amerikai kislányok úgy maradnak szüzek mostanában, mióta megint erény lett belőle.

2018. jan. 28. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!