Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig azon aggódom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azon aggódom, hogy terhes leszek, a párom szerint ez már beteges (? )

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, azóta óvszerrel védekezünk, sose volt baleset. A ciklusom 30-32 napos, de így is előfordul, hogy késik 2-3 napot.

Pár hónapja allergia miatt (és az arra szedett gyógyszer miatt) 8 napot késett, most az egyik fogam gyulladt be, abba kaptam gyógyszert (elég erős lehetett, mert másnapra rendbejött) ez volt hétfőn. Szerdán vagy csütörtökön kellett volna megjönnie, de már szombat és semmi.

Tesztet nem vettem, mert az nem változtat semmin, és lehet, nem is lenne pontos, még várok. De közben meg belül nyomaszt ez az egész.

2018. jan. 27. 15:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

Ui.: igen, és mostanság nagyon fiatalon is halnak meg az emberek. És még mindig a daganatos megbetegedésekben jár élen az országunk. Vajon miért? Csak a gének????? Hahahaha.. nagyon vicces.

Tájékozódj kérlek, mert ebben a témában jóval kevesebbet tudsz, mint én.

2018. jan. 27. 15:57
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem utasítottam én rendre senkit, te vagy ideges, és rakod tele felkiáltójelekkel az írományod, holott most tudtuk meg pont tőled, milyen káros a stressz. Csak egy kicsit paradox.

Elfogadom az álláspontod, csak tudnám, ez rajtam most hogyan segít.....

2018. jan. 27. 15:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem fáj, hogy tájékozottam valaki valami másban, de fel nem tudom fogni, minek kell ezt a támadó hangnemet alkalmazni, ezt képzelt a kisebbségi komplexust
2018. jan. 27. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
22%

Ne stresszelj! Ennyi. Minden hónapban fölöslegesen stresszeled magad.

Ja, és még nem tudtad ezek szerint? Akkor még egy kis felvilágosítás:

A stressz befolyással van a menstruációs ciklusra.

2018. jan. 27. 15:58
 15/24 A kérdező kommentje:

Most már tényleg szállj le a magas lóról, mert kezd nagyon nem tetszeni, de komolyan.

Ha értelmesen, kedvesen, segítői szándékkal írtad volna le a mondanivalód, nem lenne egy szavam se.

Nekem nem a tartalommal van a bajom, hanem a stílussal.

Nem szolgáltam rá, hogy így beszélj velem, ezért utoljára kérlek tisztelettel, ha hozzá szeretnél szólni a kérdésemhez, normális hangnemben tedd. Köszönöm.

2018. jan. 27. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
65%: Nyugodj le. Neked is árt az idegesség :)
2018. jan. 27. 16:19
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen nyugodtan írtam a válaszaimat. Az, hogy egyesek, csak lepontozni tudnak, meg éretlenek, gyerekesen viselkednek, emiatt túl durvának érzik a megnyilvánulásaimat, arról én nem tehetek. :)

2018. jan. 27. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
Valamelyikőtök sterilizáltassa magát, mondjuk az, aki féltékenyebb;)
2018. jan. 27. 16:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg elég beteges, az elején még érthető, akkor én is mindig rettegtem, de azért minél tapasztaltabb az ember, úgy múlik el...

Ha védekeztek és a leírásnak megfelelően, akkor nem leszel terhes! Amúgy meg a gumin egyből látszik, ha baj van és vehetsz be 72 órásat is.

Ha ez sem nyugtat meg, esetleg tudom javasolni, hogy szex után töltsd tele vízzel a gumit, hogy lásd nem ereszt sehol, és amikor később ilyen gondolataid támadnak tudatosan idézd vissza, hogy nem volt lyukas, nem eresztett, te pedig nem a Szűz Mária vagy (ugye? :))

2018. jan. 27. 16:31
 20/24 anonim ***** válasza:

2-3 nap eltérés abszolút nem jelent semmit - mi okod van ennyire irtózni egy gyerektől? 5 év után nem lehet nagyon elkapkodottnak minősíteni.

De ha biztosan nem akarsz gyereket, találsz olyan orvost, aki megoldja.

2018. jan. 27. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!