Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek kötelező lenne a párjának reggelit csinálnia?
Figyelt kérdés
Egy női ismerősömnek ezt mondta az anyja.2018. jan. 27. 14:11
11/13 anonim válasza:
Nem kötelező, de nekem nőként jól esik.
Ő is meg szokott lepni kávéval, sütivel, csokival, meg néha főz nekem, szóval kölcsönös a dolog.
12/13 omba válasza:
Annyi mindent beszélnek... miként volna "kötelező"?
?i nem reggelizünk, de kévét én főzöm, meg a vacsorát is (F)
Tök jól esik, nekem is öröm.
13/13 Sunshinedoll válasza:
Nem kötelező, szerintem egy felnőtt ember meg tudja etetni magát, ha éhes. Én néha szoktam reggelit csinálni, ha nálam alszik egy pasi, és kapcsolatban vagyok vele, de olyan is volt, hogy együtt csináltunk reggelit, vagy egy pasi hozta ágyba a cuccot. Ilyen is inkább hétvégén fordul elő, hét közben nem nagyon szoktam reggelizni, vagy max suliban bekapok valamit, ilyenkor nincs reggeli.
Szerintem a figyelmesség és kedvesség mindkét irányba működik ideális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!