Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátomat a férfiak is érdeklik? Úgy.!
Először is szeretném leszögezni, hogy nem várom, hogy itt a gyakorikerdesek.hu-n ismeretlenül megmondja bárki is a tutit, egyszerűen csak jól esik kiírni a kérdést és csupán véleményekre vagyok kíváncsi.
6 éve vagyunk együtt a párommal, ilyen jó embert még nem láttam, a gondolkodásmódja... ha valaki ismeri, azt mondja, még egy ilyen rendes pasi nincs. Egy ideje szöget ütött a fejemben a gondolat, hogy mi van, ha a pasik is érdeklik és valahogy nem hagy nyugodni. Mikor tévét nézünk gyakran megjegyez ilyesmit, hogy "milyen izmos a karja a pasinak" vagy "olyan kisugárzása van ennek a fickónak" mintha a pasikat figyelné csak. Olyan sosem hangzott még el a szájából, hogy "milyen jó nő, vagy milyen csinos a csaj, vagy milyen szép stb. " Többször mondta már, hogy őt valahogy sosem érdekelték komolyan a nők, nem az a csajozós típus, volt már előttem pár barátnője és velem is minden oké szexuális téren is, de azt mondta, ha szakítanánk, nem lenne másik barátnője, mert nem érdeklik a nők.
Személyiségileg nem az a határozott, kemény férfi típus, inkább az a fajta, aki szereti ha a nők irányítanak stb.
Mit gondoltok?
Arra is kíváncsi vagyok, hogy más férfiaknak is eszébe jutnak hasonló gondolatok, mint az én barátomnak, pl. filmnézés közben ("milyen izmos a karja" stb.).
"6 éve vagyunk együtt a párommal, ilyen jó embert még nem láttam, a gondolkodásmódja... ha valaki ismeri, azt mondja, még egy ilyen rendes pasi nincs."
Tételezzük fel egy pillanatra,hogy legalábbis vannak bi hajlamai,fordítsd meg a kérdést,ha neked lennének bi hajlamaid(nem csalod meg csak bevallod neki,hogy fantáziálsz,vagy észrevesz jeleket) ez önmagában részéről szerinted jogos szakítási indok ha egyébként minden klappol köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!