Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Történetem: 8 éve élek kapcsolatban( 1 éve házaságban)van egy 3 éves fiam.a baj az hogy a férjem teljesen elhanyagol nem törödik velem,szex az szinte egyáltán nincs .a kapcsolatunk évek ota igy van.Azt hiszi ez a normális probáltam ezt megbeszélni de nem megy.Én viszont naprol napra ugy érzem hogy egyedül vagyok nincs melettem senki.Semmi közös együtlét,semmi oldan dolog ami ujra összehozna minket.Szerelemre vágyom,törödésre.hogyan tudnám ujra lángra lobbantani a szerelmet vagy hogyan tudnám helyrehozni az életünket?
2018. jan. 25. 11:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

De te is tapasztalod hogy a próbálkozásaidnak semmi értelem.

Majd akkor fog észbe kapni amikor otthagyod... figyeld meg!

2018. jan. 25. 16:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Elég gyáva vagyok en hogy otthaggyam :( de pedig azt kellene
2018. jan. 25. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerős!

Én tavaly egy olyan kapcsolatból léptem ki ahol minden szép és jó volt amíg össze nem költöztünk utána csak veszekedés,feszültség és egymás meg nem értése volt...

De ennek ellenére is fájt a szakítás sokáig!

2018. jan. 26. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Hogy tudtad meghozni ezt a nehéz döntést? Megismertél egy uj férfit ?
2018. jan. 26. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a férfi a történetben :)

Egyszer úgy alakultak a dolgok hogy szét kellet költöznünk aztán soha többé nem költöztem vissza mert belátuk hogy nem tudunk együtt élni, borzalmasan fájt mindkettőnknek de semmi értelme nem lett volna megint összeköltözni hogy ugyan ott tartsunk.

Még ott volt az 8 hónap is mikor még nem laktunk együtt az a 8 hónap borzalmasan jó volt vele, lehet hogy ezért is bánt a dolog még egy kicsit a mai napig is.

2018. jan. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!