Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Párommal együtt élünk pár hónapja es megkerte a kezemet is.Van neki egy legjobb lány baratja sok ideje.Nos az a lany nekem a volt osztalytarsam regebbrol.
Mikor osszejottunk megkerdeztem tole hogy lefekudtek e (nem zavart volna) de mindig aztmondta hogy nem.koztuk nem volt semmi.Aztan vegulis kiderult mert ereztem hogy hazudik es igy is lett.Lefekudtek egymassal (azt tudni kell hogy a lanynak van ferje es gyermeke) Ezek utan ti mit tennetek,engednetek hogy talalkozzanak vagy mi tevo legyek? (En meg tervbe sem voltam mikor ez tortent koztuk viszont a lanybam nemigazan bizom)Tudom hogy szeret a parom de a hazugsag miatt nem igazan tudok ebbol a szempontbol megbizni benne.
légy résen
mi a szarnak tartják annyira a kontaktot, érted?
én sem bíznék
legyen is kétely
és ne higgy el mindent, amit a párod mond, ne vedd készpénznek
tapasztalatból mondom, hogy legyél résen, merjél gyanakodni, kérdéseket feltenni
Ha kapcsolatban maradnak és egy picit is gyengülni fog a kapcsolatotok úgyra dugni fognak nem vitás.
Ha megtiltod akkor titokban fognak találkozni, na bumm.
Volt rajtad melltartó, amikor összejöttél a fickóval, kérdező? Ki volt festve az arcod, vagy a szád? Ki volt húzva a szemed? Mi volt a körmöddel, a hajaddal? Igyekeztél szebbnek látszani, mint amilyen valójában vagy? Igyekeztél a szebbik arcodat mutatni? Elferdítetted ezzel a valóságot? Igen, többszörösen!
No, ő is csak ezt tette; a szebbik arcát igyekezett mutatni.
Akár (f-)elismerjük, akár nem, az ismerkedési fázisban szemrebbenés nélkül hazudunk a másik nemnek. A nők a külsejükkel, mi pasik a szavainkkal. És minél inkább akarjuk az illetőt, annál nagyobb füllentésekre vagyunk képesek.
Évmilliók óta erről szól a történet, úgyhogy ebből kár volna messzemenő következtetéseket levonni. Annál aggasztóbb (lenne) viszont, ha még ma is összejárnak, "barátkoznak" egymással. Megette a fene, ha nem te vagy a "legjobb barátja" is egyben, akivel mindent meg tud beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!