Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni ha a párom ott akart hagyni más miatt,
de végül együtt maradtunk?
Figyelt kérdés
Fiatalon jöttünk össze én 20 voltam a barátnőm 16. 4 év múlva összeházasodtunk. Ezután kicsit eltávolodtunk,mert nagyon sokat dolgoztam és szinte csak aludni jártam haza. A feleségem viszont 6 órás munkaidőbe dolgozott és rengeteg szabadideje volt.(kételtérő szülői minta volt előttünk,nálam mindenki sokat dolgozott én ebbe nőttem bele,náluk meg lazább volt ilyen téren a felfogás,mindig a könnyebb munkát végezték,hónapról hónapra éltek)Összejött egy munkatársával és ezután közölte,hogy el akar válni. Én hittem,hogy ez az én hibám és abbamaradtunk,hogy pár hétig szétköltözünk és majd meglátjuk. Végül mellettem maradt. Utána egész jól megvoltunk de azért bennem maradt a tüske.Eltelt 7 év most 33 éves vagyok és már felmerült a gyermekvállalás kérdése ,de én bizonytalan vagyok. Valahogy félek tőle pedig szeretnék gyereket,bennem van még a tüske,hogy anno ott akart hagyni,már nincs meg az az igazi szeretet a részemről,viszont nagyon kötődök hozzá mivel már 12 éve együtt vagyunk, a szülőktől és a régi barátoktól egy távoli városba.(gyakorlatilag nincs má akire számíthatok,nincsenek új barátaim,a szüleim egy lepukkant faluba laknak ahová nem fűznek jó emlékek).Nem tudom mit tehetnék.
2018. jan. 25. 09:56
1/9 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Ez nem egy olyan stabil kapcsolat, amibe érdemes gyereket vállalni. Egy jó házasságban is komoly próbatétel. Hát ez meg nem az.
12 évig éltetek ráadásul kettesben: nem fogtok tudni kezelni egy ennyire új helyzetet, megszoktátok így, ahogy van.
Egyszerűbb lenne külön folytatni, gyerek nélkül, fiatalon jobb esélyeitek vannak új kapcsolatra.
2018. jan. 25. 10:02
2/9 anonim válasza:
Nekem ebből úgy jött le (és lehet, hogy tévedek) hogy rájött, hogy melletted nagyobb anyagi biztonságban van. Ezt a gyerekvállalás gondolata is igazolja.
Szerintem ha egyszer félrelépett, akkor később is félre léphet, de nem ismerem őt, szóval nem akarom elszólni magamat. Igazából neked kéne érezned/tudnod, hogy mit hogyan tovább.
Adhatunk itt az oldalon sokan pozitív/negatív megerősítéseket, hogy ebből még sülhet ki jó is/rossz is, de nem ismerünk titeket.
2018. jan. 25. 10:03
3/9 anonim válasza:
Mi 10 éve vagyunk együtt, ilyen velünk is történt mindkét részről, fiatalok voltunk nagyon, amikor osszejottunk, ebbe mi is beleszaladtznk, de mi a lehető legjobbat tudtuk kihozni belőle mindkét alkalommal. Jelenleg az első babánkat várjuk, és sosem volt ilyen jó a kapcsolatunk, lassan házaskent. En azt mondom, mindenből ki lehet hozni a legjobbat, fel lehet fogni tragediakent, de fel lehet fogni úgy is, hogy ez kellett, hogy fejlődjön a kapcsolatotok, a jót meglatni.
2018. jan. 25. 10:05
4/9 anonim válasza:
Milyen szeretet az, amit megingat bármi? Jóban rosszban ugye....
Én is bizonytalan lennék, volt nekem is hasonló "élményem" próbálkoztunk újból, de sosem tudtam már szeretni.
2018. jan. 25. 10:11
5/9 anonim válasza:
Mindig lesznek problémák egy kapcsolatban, hol kisebb, hol nagyobb. Na és? Akkor el kell könyvelni, hogy az onnantól egy rossz kapcsolat, és szakítani kell? Nem mondom, hogy a végtelenségig nyuzni kell egymást, van az a pont, amikor már jobb inkább külön, de itt a kérdező esetében sok évvel ezelőtt történt a dolog, és most jött ki, hogy inkább mégsem vele akarok élni? Akkor ez a pár év azóta ön és a másik becsapasa volt. Nem lehet, hogy csak kell egy indok, miért nem akarom már vele folytatni? A dolog óta hogy életetek kérdező, több éve benne vagy egy rossz kapcsolatban? Én azt mondom, nem kell egyből eldobni azt, ami nem megy, pozitív gondolkodás, újra feleleszteni azt a bizonyos szerelmet, szeretetet, sok türelemmel a másik fele. Nem véletlenül vagy vele 12 éve.
2018. jan. 25. 10:22
6/9 anonim válasza:
Kérdező, azt pedig vedd figyelembe, hogy az a nő, aki melletted van, 16!! Éves volt, amikor összejottetek, mi 17,es nálunk is kijott ez a probléma, ami természetes is, kíváncsi volt másra is,de ő a feleséged lett 20 évesen, és téged választott, ne büntesd öt egyetlen botlasaert, a jövőtokre koncentrálj inkább.
2018. jan. 25. 10:27
7/9 anonim válasza:
Eltelt 7 év és nem tudtál megbocsátani. Szerintem ez jelent valamit. Mindenképp beszélnetek kell erről, a kétségeidről, félelmeidről ezzel kapcsolatban. A baba nem fog segíteni a kapcsolatotokon, így szerintem a helyedben én leülnék vele és megbeszélném, hogy mi miatt vannak bizonytalan gondolataim a gyerekvállalást illetően.
Viszont azt jó lenne tudni, hogy az elmúlt 7 évben milyen volt a kapcsolatotok. Próbáltátok-e rendbehozni, elfelejteni, tettetek-e azért, hogy túl legyetek rajta. Bár gondolom nem, azért is jut még eszedbe az ilyesmi.
Mindenesetre ha 7 év kevés volt a megbocsátáshoz, akkor szerintem nem szabad gyereket vállalnotok.
2018. jan. 25. 11:14
8/9 anonim válasza:
Én értékelném, hogy végül kitartott mellettem. Szerintem ez így megbocsájtható.
2018. jan. 25. 11:27
9/9 anonim válasza:
7 év sok idő,ha ebben az időben tényleg hűséges volt és őszintén megbánta,megváltozott,akkor talán!
De bevallom bennem is meg lenne a tüske.
Annyiban van szerencséd,hogy te vagy a férfi.Gyerekvállalás után nem a nők szoktak félrelépni,annyit megsúgok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!