Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőket kérdezem, hogy nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem, hogy nektek bejön az olyan pasi aki egyáltalán nem iszik alkoholt semmilyen buliban, rendezvényen, összejövetelen. Stb?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 19:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom, hogy kapok-e választ, mert engem megrögzött húsevőként nem zavarnak a vegánok semmiben, több husi marad nekem.

De azt elmondom, hogy nagyon rossz spicces társaságban lenni. Mikor tudod, hogy az a nő amúgy nem kuncogós, nem kis flörtös csillogó szemű bogárka, hanem normális állapotában egy sznob, rideg nő. Mikor tudod, hogy normális állapotában a barátoddal befejezitek egymás gondolatát, és tök gyorsan, viccesen reagáltok egymásra, de a spicc hatására ő meg kicsit belassul, és nem ért egy csomó viccet, amit normálisan értene, és hülyére röhögnétek magatokat.

2018. jan. 24. 21:49
 22/31 anonim ***** válasza:
83%

Tőlem abszolút járna a piros pont, mert sajnos a szűkebb és tágabb rokoni körömben is gyakorta előafordul(t)ak alkoholisták, amit gyerekkorom óta megszenvedek. Arról nem beszélve, hogy undorodom a pia szagú, önmagáról nem tudó, vedelés nélkül szórakozni képtelen emberektől, legyen az nő vagy férfi. Nyilván tudom, ez a véglet, de pont emiatt teljesen elhatárolódom az alkoholtól, úgyhogy ez a tulajdonság számomra abszolút előny.

22L

2018. jan. 24. 21:51
 23/31 anonim ***** válasza:
64%
Egy ilyen férfi az én nagy szerelmem (sajnos nem viszonozza).
2018. jan. 24. 22:00
 24/31 A kérdező kommentje:

Tisztelt hölgyeim, köszönöm szépen a válaszokat!

Azt hiszem mostmár megyek és leiszom magam..

2018. jan. 24. 22:09
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. jan. 24. 22:38
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, mert én is antialkoholista vagyok. Szilveszterkor is gyerekpezsgőt iszom. Kár, hogy sosem volt ilyen párom. 35N
2018. jan. 24. 22:46
 27/31 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek, csak vicceltem.. :D
2018. jan. 24. 22:54
 28/31 anonim ***** válasza:
24%
Én nem kezdenék olyan nővel aki nem drogozik :D ha egy mód van rá.
2018. jan. 24. 23:29
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam mindig fontos szerepe volt a párválasztásban az ivászatnak. Esélye sem volt nálam annak aki ivott bulikban, összejöveteleken. Apám alkoholista volt, a szagát se bírom az alkoholnak.
2018. jan. 25. 00:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, imádok nyári estkénként fröccsözni egy teraszon, vagy beülni egy jó kézműves sörre. Otthon borozni egy meghitt vacsora mellett. Egy pozitívum van benne, mindig ő lenne a sofőr, nem kell taxit hívni :D 26/N
2018. jan. 25. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!