Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem, hogy nektek bejön az olyan pasi aki egyáltalán nem iszik alkoholt semmilyen buliban, rendezvényen, összejövetelen. Stb?
Nem tudom, hogy kapok-e választ, mert engem megrögzött húsevőként nem zavarnak a vegánok semmiben, több husi marad nekem.
De azt elmondom, hogy nagyon rossz spicces társaságban lenni. Mikor tudod, hogy az a nő amúgy nem kuncogós, nem kis flörtös csillogó szemű bogárka, hanem normális állapotában egy sznob, rideg nő. Mikor tudod, hogy normális állapotában a barátoddal befejezitek egymás gondolatát, és tök gyorsan, viccesen reagáltok egymásra, de a spicc hatására ő meg kicsit belassul, és nem ért egy csomó viccet, amit normálisan értene, és hülyére röhögnétek magatokat.
Tőlem abszolút járna a piros pont, mert sajnos a szűkebb és tágabb rokoni körömben is gyakorta előafordul(t)ak alkoholisták, amit gyerekkorom óta megszenvedek. Arról nem beszélve, hogy undorodom a pia szagú, önmagáról nem tudó, vedelés nélkül szórakozni képtelen emberektől, legyen az nő vagy férfi. Nyilván tudom, ez a véglet, de pont emiatt teljesen elhatárolódom az alkoholtól, úgyhogy ez a tulajdonság számomra abszolút előny.
22L
Tisztelt hölgyeim, köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem mostmár megyek és leiszom magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!