Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőket kérdezem, hogy nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem, hogy nektek bejön az olyan pasi aki egyáltalán nem iszik alkoholt semmilyen buliban, rendezvényen, összejövetelen. Stb?

Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 19:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%

Inkább ez, minthogy mindennap részeg legyen.

Én sem iszom sűrűn, max ritkán társaságban, de akkor sem annyit, hgy ne tudjak magamról.

2018. jan. 24. 20:35
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
Nekem bejön az ilyen pasi.
2018. jan. 24. 20:38
 13/31 anonim ***** válasza:
63%

Nekem ez inkább hátrány. Ahogy észrevettem, az ilyen emberek ítélkeznek azokkal szemben, akik nem ezt az életmódot folytatják (még ha csak kimondatlanul is, de egy-két fölényes megjegyzést azért tesznek, ha te pl vendéglátóként jóhiszeműen megkínálod ezzel-azzal).

Én szeretem az alkoholt, tessék megkövezni. Igenis segít a stresszoldásban, felszabadultabban beszélget és szórakozik az ember baráti társaságban is, meg úgy egyébként is számomra kellemes az az érzés, ami egy-két erősebb minőségi sör után elkap. Innentől kezdve nyilván nem fogok olyannal összeállni, aki szerint alkoholista vagyok, ha netalán péntek este otthonra veszek magamnak egy-két üveg sört vagy vasárnapi ebéd után megiszok pár pohár bort, csak mert jól esik. Vagy ha a baráti társasjátékozást feldobjuk egy kis pálinkával vagy sörrel. Rendkívül hangulatromboló egy olyan személy, aki csak azért nem érzi jól magát a tizenöt fős társaságban, mert erkölcsi magas lováról nem hajlandó átmenetileg sem leszállni.

Tessék, lehet megkövezni.

2018. jan. 24. 21:00
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg rendkívül hangulatromboló egy olyan baráti társaság, aki csak bódult állapotban tud lazulni meg szórakozni.

Megkaptad a lenéző kommentedet. Akkor is gáz.

2018. jan. 24. 21:07
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

Van különbség aközött, hogy valaki CSAK bódult állapotban képes jól érezni magát, illetve hogy alkalmanként él alkohollal, nagyjából egyébként ugyanannyi szintű különbség, mint aközött, hogy valaki alkoholista illetve esetenként megiszik pár pohár valamit.

Egyik véglet sem jó szerintem, megjegyzem. Sem az, aki semmilyen más módon nem képes ellazulni, sem az, aki a 100%-os absztinenciát választja. A kerti sütögetős partin is hangulatromboló a vegán vendég, hiába hogy alap esetben talán a házigazda is egészséges életmódot folytat. Érzed a különbséget, ugye.

2018. jan. 24. 21:11
 16/31 anonim ***** válasza:
40%
De miért rossz, ha valaki nem eszik/iszik valamit?
2018. jan. 24. 21:16
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig kapom a csesztetést azért mert nem iszok alkoholt, holott sosem éreztettem senkivel hogy lenézem azért mert alkoholizál. Pont az ivók azok, akik nem létező erkölcsi fölénnyel ruháznak fel (némá`, ez biztos jobbnak hiszi magát!), amit aztán gyűlölnek bennem.
2018. jan. 24. 21:20
 18/31 anonim ***** válasza:
Nálam ez egy ilyen semleges dolog, egyáltalán nem szempont. Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mit szeretne és mit nem, ha ő nem akar alkohol inni, akkor nem kell, szíve joga. Engem ez nem zavarna. Egyedül azzal lenne problémám, ha ő az a típus, aki erre döngeti a mellét és nagyon büszke magára, hogy ő nem iszik és ettől felsőbbrendűnek hiszi magát, lenézi és szidja azokat, akik isznak alkoholt...(egyébként ugyanez vonatkozik a dohányzásra, bulizásra is). Az ilyen emberektől én rosszul vagyok és kerülöm is a társaságukat. Mondom ezt úgy, hogy én nagyon sokáig egyáltalán nem ittam alkoholt (ha már itt tartunk, akkor leírom, hogy nem is cigizem és nem járok discoba stb.) és most is csak ritkán, összejövetelekkor, barátokkal szoktam, mert jól esik, egyes italokat szeretek és úgy “hozza magával a hangulat”, de olyan “azt sem tudom, hogy hol vagyok és már háromszor lehánytam magam részeg” még sosem voltam, max. picit becsiccsentettem. Szerintem ezzel nincsen semmi baj. Úgyhogy engem egyáltalán nem zavar az, ha valaki kulturáltan, mértékkel fogyaszt alkoholt (sőt nekem még az is belefér, ha valaki alkalomadtán részeg lesz, mert azért szerintem az sem a világ vége), de az sem zavar, ha valaki egyáltalan nem iszik. Ez se nem jó pont, se nem negatív dolog.
2018. jan. 24. 21:31
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

Két szempontból nem annyira örülnék.

Egyrészt tényleg hajlamosak a "valamilyen-mentes" életmódot élők ítélkezni és téríteni. Itt most nem csak az alkoholra gondolok, ugyanígy a nemdohányzók, vegák, paleosok, a nem érzékenységből gluténmentesek, akik nem használnak autót, facebookot, nem-természetes anyagú ruhákat, mind hajlamosak előadni hogy amíg ők is olyan bűnös életmódot folytattak mint te, így meg úgy romokban volt az életük, és remélik hogy majd te is rájössz és elér a megváltás. Na ehhez nekem nincs kedvem.

A másik, hogy néha azért jó inni. Egyrészt mert néha jól esik a bódulat, ami nem azt jelenti hogy részegen tudok csak funkcionálni, de mondjuk havonta egy estét jó spiccesen (nem részegen!) eltölteni. A másik pedig hogy a bódulat nélül is szeretem az alkohol ízét. Kézműves söröket tesztelgetni, koktélokat keverni, borkóstolóra menni, megkóstolni Laci bácsi szilvapálinkáját amire olyan büszke mert saját gyümölcsből főzette, meginni egy pohárkával abból a szuperdrága whiskeyből amit egy haverunk külföldi barátja hozott, koccintani pezsgővel a céges bulin a sikeres évre. Ettől nem fogok berúgni, meg se érzek egy pohárka bort mondjuk. De finom. És ezt szeretném a párommal élvezni.

2018. jan. 24. 21:34
 20/31 anonim ***** válasza:
59%
Volt párom ilyen volt. Én sem vagyok nagy csavargós de amikor kedvem lett volna elmenni valahova megnézni valamit nem jött sose és hát egy idő után ezt meguntam. Alkohol ugyan ez. Ha már ittam a családdal egy felest vagy kettőt jött az hogy részeges vagyok meg ez meg az. Úgy hogy nem kezdek többet ilyen pasival.
2018. jan. 24. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!