Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem, hogy nektek bejön az olyan pasi aki egyáltalán nem iszik alkoholt semmilyen buliban, rendezvényen, összejövetelen. Stb?
Inkább ez, minthogy mindennap részeg legyen.
Én sem iszom sűrűn, max ritkán társaságban, de akkor sem annyit, hgy ne tudjak magamról.
Nekem ez inkább hátrány. Ahogy észrevettem, az ilyen emberek ítélkeznek azokkal szemben, akik nem ezt az életmódot folytatják (még ha csak kimondatlanul is, de egy-két fölényes megjegyzést azért tesznek, ha te pl vendéglátóként jóhiszeműen megkínálod ezzel-azzal).
Én szeretem az alkoholt, tessék megkövezni. Igenis segít a stresszoldásban, felszabadultabban beszélget és szórakozik az ember baráti társaságban is, meg úgy egyébként is számomra kellemes az az érzés, ami egy-két erősebb minőségi sör után elkap. Innentől kezdve nyilván nem fogok olyannal összeállni, aki szerint alkoholista vagyok, ha netalán péntek este otthonra veszek magamnak egy-két üveg sört vagy vasárnapi ebéd után megiszok pár pohár bort, csak mert jól esik. Vagy ha a baráti társasjátékozást feldobjuk egy kis pálinkával vagy sörrel. Rendkívül hangulatromboló egy olyan személy, aki csak azért nem érzi jól magát a tizenöt fős társaságban, mert erkölcsi magas lováról nem hajlandó átmenetileg sem leszállni.
Tessék, lehet megkövezni.
Szerintem meg rendkívül hangulatromboló egy olyan baráti társaság, aki csak bódult állapotban tud lazulni meg szórakozni.
Megkaptad a lenéző kommentedet. Akkor is gáz.
Van különbség aközött, hogy valaki CSAK bódult állapotban képes jól érezni magát, illetve hogy alkalmanként él alkohollal, nagyjából egyébként ugyanannyi szintű különbség, mint aközött, hogy valaki alkoholista illetve esetenként megiszik pár pohár valamit.
Egyik véglet sem jó szerintem, megjegyzem. Sem az, aki semmilyen más módon nem képes ellazulni, sem az, aki a 100%-os absztinenciát választja. A kerti sütögetős partin is hangulatromboló a vegán vendég, hiába hogy alap esetben talán a házigazda is egészséges életmódot folytat. Érzed a különbséget, ugye.
Két szempontból nem annyira örülnék.
Egyrészt tényleg hajlamosak a "valamilyen-mentes" életmódot élők ítélkezni és téríteni. Itt most nem csak az alkoholra gondolok, ugyanígy a nemdohányzók, vegák, paleosok, a nem érzékenységből gluténmentesek, akik nem használnak autót, facebookot, nem-természetes anyagú ruhákat, mind hajlamosak előadni hogy amíg ők is olyan bűnös életmódot folytattak mint te, így meg úgy romokban volt az életük, és remélik hogy majd te is rájössz és elér a megváltás. Na ehhez nekem nincs kedvem.
A másik, hogy néha azért jó inni. Egyrészt mert néha jól esik a bódulat, ami nem azt jelenti hogy részegen tudok csak funkcionálni, de mondjuk havonta egy estét jó spiccesen (nem részegen!) eltölteni. A másik pedig hogy a bódulat nélül is szeretem az alkohol ízét. Kézműves söröket tesztelgetni, koktélokat keverni, borkóstolóra menni, megkóstolni Laci bácsi szilvapálinkáját amire olyan büszke mert saját gyümölcsből főzette, meginni egy pohárkával abból a szuperdrága whiskeyből amit egy haverunk külföldi barátja hozott, koccintani pezsgővel a céges bulin a sikeres évre. Ettől nem fogok berúgni, meg se érzek egy pohárka bort mondjuk. De finom. És ezt szeretném a párommal élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!