Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne csak 1-2 órát lehessek napi szinten a barátommal?
21 évesen ennyire belefáradni és belebetegedni egy munkahelybe nem érdemes.
Folyamatosan keresgélj és keress mást. Nyilván ha kell a pénzt,akkor nem mondasz fel,csak akkor, ha találtál mást.
21 évesen is lehet olyan munkahelyed,amit szeretsz,jó a társaság, nem szív le fizikailag és szellemileg a nép végére.
Mindenképpen keress új munkát,mert ezt így olvasni is rossz volt.
A barátod meg tényleg érted mehetne néha.
Én ha sokáig vagyok oda,akkor értem jön a párom,hogy hamarabb hazaérjek,többet tudjunk együtt lenni. Ha nem is megy érted minden nap,de azért néha megtehetné szerintem.
De amúgy igen, a legjobb az lenne,ha másik munkát keresnél és vennél egy autót.Ha ilyen vacak a közlekedés,akkor autóval órákat lehetne nyerni naponta.
Én az egyik alkalmi munkahelyemre 2!! órával hamarabb indultam el,hogy beérjek reggelente busszal. Autóval fél óra nagyon maximum,de inkább 20 perc. Ott nem kell 3x átszállni,várakozni stb.
Aki nem a belvárosban lakik,annak megéri autóra gyűjteni,ha vacak a busz/vonat járat.
A barátoddal meg valóban próbálj többet lenni,de azért ő is próbálkozhatna, ha kettőkor végez,akkor kitelne az idejéből érted menni néha.
#22, ha megkérem a párom, bejön értem, ha végeztem, az neki is oda-vissza 30 km....
Nagyon nyögvenyelősen megy nálatok a kapcsolat az írásodból ítélve.
Tényleg kellene itt a beszélgetés.
Szerintem normális emberek nem csak pampognak a párjuknak, hogy namármegintnemvagyunkegyütt, hanem megoldást keresnek. Ismerek olyat, aki két suliból otthagyta az egyiket, mert a párja panaszkodott, hogy nem töltenek elég időt együtt. Mindeközben egyszer hivatalosak voltak egy rendezvényre, ami kiöltözős, ezt előre tudták. A srác elment úgy az ismerősömhöz (onnan indultak a rendezvényre), hogy nem vitt öltönyt, és így ő inkább otthon maradt. Mindezt persze, hogy nincs nála ruha csak akkor jelentette be, amikor az ismerősöm mondta, hogy na akkor talán kezdhetnénk öltözködni.
Szóval párod hazaér 3-ra, akkor végezzen el egy csomó dolgot a háztartásban. Kaja, pl. Így neked rögtön fél órával több jut aludni, kevésbé leszel fáradt. Ez csak egy ötlet, pontosan nem ismerem a helyzetet. Simán elmennék a páromért a munkahelyére, ha fél órára redukálhatnám az utazási idejét. Nincs az a benzinpénz, ami ne érné meg az együtt töltött időt.
Kérdező! A válaszaidból én azt szűröm le, hogy ez egy elég egyoldalú kapcsolat. Veled szemben épül az elvárás, de nem igazán kapsz semmit, hogy ezen "elvárásoknak" megfelelhess.
Illetve bármilyen javaslatot kapsz a válaszadóktól, mindre van valami magyarázat, kifogás.
Szerinted milyen élete lehet az olyan családoknak, ahol anya-apa dolgozik, mellette nevelnek 1-2-3 gyereket. Étel mindig van az asztalon, patyolat a lakás és mindenkire jut szabadidő. Ők vajon hogyan osztják be az időt?
Adott egy probléma, amit nem biztos, hogy neked kellene megoldanod egyedül. Ha már összeköltöztetek, elég komoly lépés. Felelősséget vállalok a páromért, ő felelősséget vállal értem, s kölcsönösen segítjük egymást.
Komolyan gondolja ez a fiú a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!