Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne csak 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne csak 1-2 órát lehessek napi szinten a barátommal?

Figyelt kérdés
Reggel 5 órakor kelek egy- másfél óra alatt kész vagyok és 8 órakor kezdődik a munka. (Buszozni szoktam) Ami 16:00óráig tart. Mire haza érek durván este 18:30,mert nem érem el a 16:00órás buszt,mivel csak akkor jár le a munkaidőm. Utána hazamegyek zuhanyzok,eszek,a kutyámat megsétáltatom és már este fél kilenc van kb. A barátom azt mondja nagyon keveset vagyunk együtt. :(( Neki ez nem elég! Hétvégén nem dolgozom,de akkor a teljes szombaton pihenni szoktam,mert nagyon fáradt vagyok és nem szoktam sokat aludni. Nem tudok nem kevesebbett dolgozni. Ennyit muszáj és nekem nem 10 lépésnyire van a meló helyem hanem utaznom kell valamennyit mindennap. Így estére érek haza. Neki reggel 7kor kezdődik a munka és kettőkor végez, ő kocsival van fél három óra magasságában itthon van. Utána azt csinál amit akar. Nem válthatok csak úgy munkahelyet (megint) mert azonnal úgy sem lesz munkám és a nyolc óra mindenhol kötelező. Úgy érzem másról sem szól az életem csak a meló. Mindennap ugyan az. Nem történik velem semmi. Nem érnek impulzusok. Nem tudok másokkal találkozni és a barátom is azt mondja keveset vagyok vele. Hogyan lehetek többet vele? Nekem már este 10 órakor leragadnak a szemeim és nagyon fáradt vagyok, fáj a lábam,kezem,de főleg a fejem. Nincs energiám nagyobb tevékenységre.
2018. jan. 23. 08:50
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Szombaton is csinálunk azért valamit,de én akkor inkább pihenni szoktam. Olvasni. Takarítani. Netezni. Aludni. A kutyàmmal foglalkozni. Tanulni. De van amikor beiktatunk egy mozit,színházat vagy ilyesmi. Meg vasárnap szoktam a barátaimmal találkozni,de akkor meg a barátommal nem lehetek sokat.
2018. jan. 23. 09:43
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem szokott bejönni a munkahelyemre. Csak nagyon nagyon ritkán. Mert nincsen otthon hanem ismerősöknél vagy vásárol vagy nem tudom. És így busszal megyek haza.
2018. jan. 23. 09:44
 13/29 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már, hogy lehúzol heti 40 órát, és havonta egyszer nem engedheted meg magadnak a pláza valamelyik gyorséttermét. Ha ez tényleg így van, akkor át kell gondolnod a költekezési szokásaidat. Nem azt mondjuk, hogy minden nap elit étteremben kell enni, hanem azt, hogy havonta egyszer legyen egy üde színfolt.
2018. jan. 23. 09:45
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem keresek olyan sokat,hogy gyors éttermes kaját tudjak enni vagy étterembe járjak havi szinten. Sok a rezsi nagyon és ezentúl nekem félre kell raknom a gyógyszereimre is ami nagyon drága, és nyelvtanfolyamra szeretnék menni,de az is pénzbe kerül úgy hogy most arra is raknom kell félre a kocsira meg régóta gyűjtök,de sok pénzt nem tudok félra rakni.
2018. jan. 23. 09:50
 15/29 A kérdező kommentje:
A nyáron ennél is többet dolgozom. Akkor van,hogy a hétvégén is. Sőt! Olyankor 10 órát is bennt vagyok. Nyáron sokkal több az esküvő, mindenféle rendezvények és már kora reggel bennt kell lennem. Vagy estére osztanak be.
2018. jan. 23. 09:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Most az ünnepek előtt reggel 8tól este 10-ig bennt voltam,persze magasabb volt valamennyivel a fizetés is,de egymás után több ilyen napom is volt. Utána jött értem a barátom kocsival. De akkor sem tudtam vele lenni már. Olyan későn. És ezen akartam változtatni,de nem tudom hogy hogyan lehetne. Annyit mondtam a barátomnak,hogy szombaton nem csinálok semmit,nem alszom,nincs pihenés és akkor tudunk programokat csinálni,de azt akkor is keveselni fogja
2018. jan. 23. 09:55
 17/29 anonim ***** válasza:

Mi tart reggel másfél órán keresztül?

Nem tudod megbeszélni a főnököddel, hogy 5 perccel hamarabb indulhass el, hogy elérd a buszt?

Barátod nem tud néha kutyát sétáltatni, hogy azzal is időt nyerj?

A barátod "panaszkodik", hogy keveset vagy vele....ahham. Az nem gyanús neki, hogy a napodból 3 órát zötykölődéssel töltesz - szinte feleslegesen? Esetleg egy autóra beruházhatnátok. Nyernél vele legalább 2 órát.

Ebbe a mókuskerékbe bele lehet ám rottyanni. Keressetek egy megoldást arra, hogy több legyen a közös és az egyéni szabadidő is.

2018. jan. 23. 10:03
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Nézd. Bármit tanácsolunk, nem jó. Csak Te tudsz segíteni saját magadon. Csak Te tudod kitalálni, hogy lesz jobb az életed. Mi kívülállók csak tippelgetni tudunk. De próbálj meg a megoldásra koncentrálni, és folyamatosan keresni a lehetőségeket.
2018. jan. 23. 10:10
 19/29 A kérdező kommentje:

Neki van autója,szerintem nem segítene abban,hogy nekem is legyen és esetleg majd valamennyivel beszáll. Ilyenre nem is kérhetem őt.

A kutyát együtt sétáltattjuk este. Az nekem kikapcsolódás és nem kell este megcsinálni helyettem. Mivel én is szeretek a kutyámmal lenni.

2018. jan. 23. 10:17
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
Még az jutott eszembe, hogy a pasidat kellene lecserélni. Csak követel, de a megoldásban nem nagyon segít. Egyáltalán hogu van ez? Együtt éltek, vagy csak egymás mellett?
2018. jan. 23. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!