Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom közölte velem, hogy kevés vagyok neki, költözzek külön tőle?
és te ide kiirsz egy ilyen kérdést...
100% ra tudod hogy mit jelent ez a kapcsolat semmit huzod itt a jó nép agyát
"pokoli nőszemély lehetek"
Nem, nem vagy az, nagyon is éretten gondolkozol. A párod viszont nem. Sőt, a >3 év együttlétnek köszönhetően elfelejtette, hogy miért is voltál neki fontos.
Talán igen, ha ideiglenesen a szüleidhez költöznél, akkor megindulhat a beszélgetés. De ha most a szőnyeg alá söpröd, lehet hogy később rosszabb lesz (pld: megcsalás).
Ugyanakkor a legrosszabbra is készülj fel. Fiatal vagy, fiatalon találkoztál vele, nehéz olyankor tartósan, jól választani párt. A párkapcsolat 2 irányú kell hogy legyen. Ha tartósan ezt nem tudod visszaállítani, akkor csak egy vége lehet és minél később történik meg, annál nehezebben fogsz utána felépülni belőle.
Volt egy ilyen barátnőm, mint a párod. Próbáltam mindent megtenni, hogy együtt maradjunk, 3 év után jöttek az ilyen jellegű beszólások (kicsit intelligensebb formában, de ilyen tartalommal), én 2 évig meg tepertem, hogy együtt maradjunk.
Utólag nézve az első ilyennél ott kellett volna hagynom, 2 elvesztegetett év volt az életemből, és sokkal rosszabb állapotban kerültem ki, mintha mindjárt lépek.
Az én barátom akkor kezdett így viselkedni, mikor volt valakije. Az is idegesítette, ha levegőt veszek, belekötött mindenbe ok nélkül.
Szerintem is költözz el. Ne alázd meg magad azzal, hogy süketet játszol. Ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!