Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha csókolózás közben rágó van a másik szájában?
Engem nem zavar. Bár se barátom se én nem rágózunk folyamatosan, csak egyszer-egyszer... De nem baj. :)
15/L
ki szoktam köpni előtte. egyszer már történt olyan, hogy átadtam neki, de semmi extra. a heves csókolózásban meg egyenesen meggátol.
mini cukorkát viszont adogattunk egymásnak, ameddig el nem fogyott, közben szétroppantottuk több darabra, az aranyos volt.
mindenesetre a pettingrehívó , vagy vad vágykeltő csókok közepette én nem javasolnám. fulladásveszélyes :d
16/L
Zavar. Eleve natúrban nem rágózom, csak addig, hogy átvegye a mentol (az erősebbeket szeretem) a számban az uralmat, majd ki is köpöm, ha már egyáltalán nem érzek ízt.
Társaságban eleve sosem kérődzöm, mivel ha mások rágnak a képembe, az idegesít.
En ragofuggo vagyok, es csok kozben sem veszem ki.
Fel szoktam ragasztani a felso hatso fogamra, es nem esik le. Szerintem nem vagyok tusko emiatt, a pasim is ragozik csok kozben es o is oda szokta ragasztani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!