Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhigyjem neki ezt a mesét?
Figyelt kérdés
felhívtam és 1 nő vette fel azt modnta élettársa, de a pasim azt mondta a házinéni volt. Elhigyjem,?2010. jún. 5. 16:47
11/22 anonim válasza:
hivd fel rejtve, mintha más lennél, ha megint más veszi fel, akkor dobd ki...
12/22 anonim válasza:
most mi házinéni ? Ilyen takarítónő? olyan sok pénze van h felvesz egy takarítónőt?
13/22 anonim válasza:
Ne hidd el. Pláne egy hét után. Én biztos nem bíznék meg benne, és nem hinnék el egy ilyen sz@r dumát.
14/22 anonim válasza:
az útólsóval értek egyet..egy hetes kapcsinál még talán nem fájna annyira ha vége lenne..de később
15/22 anonim válasza:
de az is elképzelhető, hogy igazat mond, és a világ legjobb fogása?? szerintem is probáld meg még egyszer kétszer felhivni, csak utána dönts!
18/22 A kérdező kommentje:
18
2010. jún. 5. 17:13
20/22 anonim válasza:
Házinéni? :DDD Jobbat nem tudott kitalálni? :D Te meg még el is hiszed?
Miért nem tudsz váratlanul elmenni hozzá?Nem voltál nála még sose?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!