Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi Társaim! Szerintetek melyik? 1. hölgy, vagy 2es hölgy?
Figyelt kérdés
Férfi Társaim! Szerintetek melyik? 1. hölgy: nagyon jól néz ki, iszonyat csinos, aranyos kedves, elég buta. Abban a városban lakik mint én 2. hölgy:átlagosan néz ki, aranyos, nagyon okos, naiv, viszont kb feleségnek való és olyan h sajnálja az ember elveszteni és tőlem 120 kilóméterre lakik?2010. jún. 5. 16:39
11/21 A kérdező kommentje:
Pont az a para hogy már az egyik látta a másikat hogy sétálok vele:D de semmi oylat nem látott hogy akármi...de a lényeg hogy már megnézte a másik csaj adatlapját..szóval ilyenkor a passz :DDD
2010. jún. 5. 21:32
12/21 anonim válasza:
Mindkettő! A szépet dugd, hanyagold el, ezáltal lógni fog rajtad. A feleségnek valót meg becsüld meg, legyél vele úgy mint egy kapcsolatban. Aztán ha megszereted, akkor dobod a cicababát. Ennyi a történet
13/21 anonim válasza:
1. hölgy: nagyon jól néz ki, iszonyat csinos
Lehet hogy neked csinos meg szép, de lehet hogy ha meglátnám nekem nem tetszene.
14/21 anonim válasza:
Hát annyit tudok én is hogy a jo szexhez nemárt az ész ;p
Buta nő nem kihívás;p
15/21 anonim válasza:
Lökött vagy? 2-ES
Egy sza_hából nem lesz rendes nő. Egy rendes nő, mint említették lehet szép és benne nem fogsz csalódni, viszont a cica baba az első bmw-ssel le fog lépni és félrekúr melletted. Ennyi.
16/21 anonim válasza:
Egyik sem
te a lúzer fajta vagy, aki sokáig filozofál és addig szétkúrják a csaját
18/21 anonim válasza:
hány évesek? szerintem az sem mindegy, a fiatalabb később öregszik:) szerintem a kettes számú, bár legjobb lenne a kettőből gyúrni egy harmadikat:D
19/21 anonim válasza:
Egyértelműen a 2. :) szerintem vele jobban kijönnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!