Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna az, ha a párotokat otthon kiszolgálják, de különben egy önálló ember?
Van munkahelyem, tudok főzni, takarítani, egyedül élek, és megbízható vagyok.
A családunk viszont kissé konzervatív a nemi szerepeket illetően (apa intézi pénzügyeket és az üzleti ügyeket, anya pedig a háztartást vezeti), illetve bármennyire is szeretem őket, azt elismerem, hogy mindketten olyanok, hogy mindig igazuk van, és nagy veszekedés lehet abból, ha az egyik gyerek valamiben túlszárnyalja a szülőjét.
Az apám olyan, hogy hiába van pénzügyis végzettségem, a jelenlétében úgy teszek, mint aki kettőt meg kettőt nem tud összeadni. Nehéz dolgok cipelésénél a jelenlétében mindig erőlködöm, ő gond nélkül kiveszi a kezemből és cipeli, én pedig dicsérem, hogy milyen erős. Nyaralás- vagy időpontfoglalásnál sosem foglalunk online, inkább kivárjuk, hogy ő foglaljon nekünk telefonon vagy utazási irodán keresztül. A húgom magyartanár, neki pl. mosolyogva kell hallgatnia, hogy "képzeljük el, ahogy Petőfi a Nemzeti Múzeum előtt szavalta el a Nemzeti Dal-t", és rá kell vágnia, hogy apa milyen ügyes és okos, hogy ilyenekre emlékszik. A családban "természetesen rajta kivül senki sem tud kereket cserélni.
Anya: A főztjét mindig dicsérni kell, ha vendégségbe megyünk, mindig viszek kimosatlan szenneyst, amit hagyom, hogy ő mosson ki. Vendégségben mindenkit kiszolgál, mindenkinek mer, mindenkinek tölt, nem lehet neki segíteni, mosogatni, mert rajta kivül senki sem tud szépen mosogatni a családban vagy senki sem olyan pedáns takarítás terén, mint ő. Néha hülye kérdéseket is szoktam neki feltenni, pl. hogy hogyan kell pörkölt alapot készíteni vagy mi a különbség a rántás és a habarás között. Néha még a kenyér megkenése is gondot okoz, és mindig elénk rakja a szendvicseket/sütit/innivalót.
Kiráz a hideg is a gondolatra.
Nem, köszi. Biztos nem jönnék egy ilyen emberrel össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!