Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom önként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom önként annyi gyerektartást akar fizetni az exének, hogy nekünk alig marad pénzünk?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 10:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, van erre egy nagyon egyszerű megoldás: megemeled a picsulád és elmész dolgozni! Attól nem fogtok jobban élni, hogy papíron bejelentett és fizeti utánad a tb-t meg a járulékokat.

A pasikád papíron 75 ezerre van bejelentve, azért fizet hivatalosan 30 ezret, két gyerek után.

Miközben alsó hangon is a dupláját keresi, de a négyszerese is előfordulhat.

Tudom, hogy "minden vállalkozó ezt csinálja, különben éhen hal", de attól még a NAV nem fog felette szemet hunyni.

Az pedig teljesen korrekt, hogy ha a tényleges bevétele sokkal több, akkor nem havi 15 ezret fizet gyerekenként.

2018. jan. 16. 13:11
 32/41 anonim ***** válasza:
57%

NEM az exének fizet, hanem a saját gyermekeinek! 2 gyerekre albérletben a 30k tényleg lótúró lenne.

Azt meg nem értem, miért ne lehetne külön kasszátok... én is a párom családjának a vállalkozásában dolgozok, mégis van külön pénzünk, nem teljesen tiszta, hogy nektek miért ne lehetne. Nyitsz egy számlát, oda utaltatod a fizud, és kész.

2018. jan. 16. 13:13
 33/41 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként szerinted két gyerekre elég havi 30 ezer.

Akkor nem értem, nektek miért nem elég ami marad? Neked többe kerül a pelenka, cicamica?

2018. jan. 16. 13:13
 34/41 anonim ***** válasza:
20%
Ugye tudod, hogy IPcímed megvan és ha valakinek böki a csőrét a párod, akkor hipphopp a NAV ébreszt
2018. jan. 16. 13:21
 35/41 anonim ***** válasza:

Már leírtam, de én is tudatosítom hogy megértsd nyuszicsibe!

Olyan pasival vagy, akinek két csecsemő korú gyereke van, ráadásul ikrek.

Önként tolja a lóvét anyucinak. Amihez neked semmi közöd.

Nem a te pénzed, még csak nem is dolgozol.

Ha valami nem tetszik, akkor fogod a kis valagad, felemeled és elmész melózni.

A problémákról meg mélyen kéne kussolni annak, aki egy olyan pasival van akinek két gyereke van mástól.

A független gyermektelen komoly kapcsolatot kereső férfiakkal Dunát lehet rekeszteni, te meg egy ilyet választottál. Szóval pofa be és tűrd hogy kitartott vagy, és viseld a kölyköket meg exanyucit.

2018. jan. 16. 13:28
 36/41 A kérdező kommentje:

"Ugye tudod, hogy IPcímed megvan és ha valakinek böki a csőrét a párod, akkor hipphopp a NAV ébreszt"

Akár ma is szívesen látom őket, vettem új kávét, finom nagyon

2018. jan. 16. 13:33
 37/41 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora hülye a párod, meg te is, ha vele maradsz.
2018. jan. 16. 14:00
 38/41 anonim ***** válasza:
30 rongy mégis mire elég? Lószarra sem.
2018. jan. 16. 15:58
 39/41 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te csak a pitsádat vakarod otthon?

Hát az a te bajod, NEM ő tehet, hogy nem haladtok, hanem hogy TE nem dolgozol, csak elvárásokat támasztasz meg nyávogsz.

Hajrá, tessék melózni, rögtön jobban jöttök majd ki - de ő is idióta, amiért veled van.

2018. jan. 16. 16:01
 40/41 anonim ***** válasza:
49%
Menj el dolgozni, ne máson élősködj, és máris több lesz a pénzetek.
2018. jan. 16. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!