Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom önként annyi gyerektartást akar fizetni az exének, hogy nekünk alig marad pénzünk?
Figyelj, van erre egy nagyon egyszerű megoldás: megemeled a picsulád és elmész dolgozni! Attól nem fogtok jobban élni, hogy papíron bejelentett és fizeti utánad a tb-t meg a járulékokat.
A pasikád papíron 75 ezerre van bejelentve, azért fizet hivatalosan 30 ezret, két gyerek után.
Miközben alsó hangon is a dupláját keresi, de a négyszerese is előfordulhat.
Tudom, hogy "minden vállalkozó ezt csinálja, különben éhen hal", de attól még a NAV nem fog felette szemet hunyni.
Az pedig teljesen korrekt, hogy ha a tényleges bevétele sokkal több, akkor nem havi 15 ezret fizet gyerekenként.
NEM az exének fizet, hanem a saját gyermekeinek! 2 gyerekre albérletben a 30k tényleg lótúró lenne.
Azt meg nem értem, miért ne lehetne külön kasszátok... én is a párom családjának a vállalkozásában dolgozok, mégis van külön pénzünk, nem teljesen tiszta, hogy nektek miért ne lehetne. Nyitsz egy számlát, oda utaltatod a fizud, és kész.
Egyébként szerinted két gyerekre elég havi 30 ezer.
Akkor nem értem, nektek miért nem elég ami marad? Neked többe kerül a pelenka, cicamica?
Már leírtam, de én is tudatosítom hogy megértsd nyuszicsibe!
Olyan pasival vagy, akinek két csecsemő korú gyereke van, ráadásul ikrek.
Önként tolja a lóvét anyucinak. Amihez neked semmi közöd.
Nem a te pénzed, még csak nem is dolgozol.
Ha valami nem tetszik, akkor fogod a kis valagad, felemeled és elmész melózni.
A problémákról meg mélyen kéne kussolni annak, aki egy olyan pasival van akinek két gyereke van mástól.
A független gyermektelen komoly kapcsolatot kereső férfiakkal Dunát lehet rekeszteni, te meg egy ilyet választottál. Szóval pofa be és tűrd hogy kitartott vagy, és viseld a kölyköket meg exanyucit.
"Ugye tudod, hogy IPcímed megvan és ha valakinek böki a csőrét a párod, akkor hipphopp a NAV ébreszt"
Akár ma is szívesen látom őket, vettem új kávét, finom nagyon
Ja, hogy te csak a pitsádat vakarod otthon?
Hát az a te bajod, NEM ő tehet, hogy nem haladtok, hanem hogy TE nem dolgozol, csak elvárásokat támasztasz meg nyávogsz.
Hajrá, tessék melózni, rögtön jobban jöttök majd ki - de ő is idióta, amiért veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!