Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt muszáj megtennem. De mit csináljak utána?
lett 1 pasim, de ő ilyen szabad lélek. Azt se tom hol van, telefonja nincs. És én ezt nem bírom tovább. Szakítanom kell. Most is bőgök ezerrel mert nagyon szeretem. A pszichológusok tudnak ezen segíteni?
Másik kérdésem h írjatok légyszi nyugtatókat és altatókat. Kerestem itthon de nincs ráírva melyik az.
Köszi
na azért gondolkodjál el mit csinálsz...
1. pasi miatt sose tegyél hülyeséget...
2. ne sírj pasi miatt...
3. nem csalt meg, nem halt meg semmi !
4. minek tanítottak meg beszélni, ha nem tudod a saját pasiddal sem megbeszélni a dolgaidat?
remélem átgondolod:S
na hello..
Miért akarod kidobni????
Mert nincs mobilja?
Vegyél neki egyet.
Szorongást oldó szerek (anxiolitikumok) közülcsak vényre kaphatók. Idetartoznak a következők: Andaxin, Anxiron, Atarax, Chlordiazepoxid L .F.M., Elenium, Frisium, Frontin, Grandaxin, Librium, Medazepam L.F.M., Medazepam-Q, Nobrium, Rudotel, Rusedal, Seduxen, Spitomin, Stesolid, Trioxazin, Xanax.
Ja és nem igyál a nyugtatóra.....
Előző voltam.....
Veszett fejsze nyele az ügy szerintem. Ha valakit érdekelsz, akkor hetekre nem tűnik el. És azt se hidd el neki, hogy nincsen mobilja. 4-5e Ft-ért lehet venni kártyával benzinkúton stb...
Egy kapcsolatot nem jó arra építeni, hogy a másikat majd te megváltoztatod, mert nem fog menni, (max. felszínesen) csak kikészülsz bele.
Szakíts vele szerintem. Ez a srác részéről nem kapcsolat, csak te vagy belezúgva de nagyon.
Bocs, ha erősen fogalmaztam, nem akartalak bántani vele.
Ha még valamire kíváncsi vagy priviben megtalálsz.
Ha Te belátod,hogy Neked ez nem jó,és ha vele maradsz akkor nem lesz jó,mert ő nem változik meg, akkor könnyen tudsz szakítani.De Te valójában nem akarsz.Azt akarod,hogy megváltozzon, és inkább csa ráijeszteni,hogy elhagyod.Én is csináltam ilyet,nem használt,nem változott,semmi eredménye se lett.Aztán mire besokalltam,már egy könnycsepp nélkül tudtam szakítani.Szerintem lesz még vele néhány köröd,de ne hagyd hogy tönkretegyen,mert nem érdemel meg Téged!
Nyugtatók nem segítenek,Te vagy saját magad nyugatója,ha belátod a dolgokat.Találj elfoglaltságot,ami leköti a figyelmedet!És ha tényleg ki tudod tenni a szűrét,akkor 1 hét után már jobb lesz,nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!