Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a barátom egy nálam sokkal rondább nővel chatel a facebookon?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 09:34
21/24 anonim válasza:
A testsúly nem mérvadó ilyen szempontból.
Nem is tudom, talán elképzelhető lenne, hogy a személyisége "vonzóbb" a Tiédnél?
A kérdésed alá írt válaszaidból erre következtetnék.
22/24 anonim válasza:
Ki mondta hogy rondább,te?Ezek szerint nem.
23/24 anonim válasza:
Mert esetleg egy régi ismerőse?
24/24 anonim válasza:
Esküszöm itt mindenkinek levegő van az agya helyén. Először is, nem volt szó róla, miről chatel. Másodszor miért is kell sértegetni a kérdezőt, hogy biztos lófejű és agyatlan? Anyám... ennyi sötét, ítélkező barmot! Lehet lepontozni!:D :D Ti sem vagytok jobbak annál, akit szidtok, ha látatlanban mindenféle jelzőket aggattok rá. Képzeljétek, én is jártam így, és nem csak én találtam ki, hogy rondább a lány, hanem MINDENKI ezt mondta, nem értették, hogy miért csinálta az exem, mindenki szerint jó dolga volt mellettem, és ezt neki mondták, nem nekem. Tehát nem kell itt felszínesezni egyből, kész jellemrajzokat írtak a kérdezőről. Vagy már le sem lehet írni, hogy más rondább? Tetszik vagy sem, vannak szebb és kevésbé szép emberek, ami a nagy átlag közízlést illeti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!