Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mire utal, Ha a barátom kb majdnem minden héten/második rákeres az exere facebookon?
Titkon reménykedik, hogy majd egyszer megkupakolja.
Én nekem ez szakítóok, én elég szigorúan veszem az ilyet. Lehet, nem rám kéne hallgatnod.
Lehet egyszerűen érdekli mi van vele.
Van párom,néha viszont megnézem az exeim oldalát,mert érdekel mi vam velük.
Ettòl nem kezdeném újra egyikkel se.
Már persze aki megoszt bármit is az adatlapján.Van aki semmit nem rak ki.
Lehet érdekli, mi van vele, lehet, hogy hiányzik neki valami, amit tőled nem kap meg. Igazából meg kéne beszélned vele, indulatok nélkül.
Én néha rákeresek exeimre, de csak mert sokukkal baráti kapcsolatot ápolunk, de nincs mindig idő hosszan beszélgetni, így üzenetváltások közben néha próbálok tájékozódni. Bár ez nem heti szintű, inkább havonta pár havonta fordul elő.
Szia,
nekem van egy 5 évvel ezelőtt végetért párkapcsolatom. Néha rákeresek, hogy miujség, de abszolút nem azzal a szándékkal, hogy bármit felmelegítsek. Sőt ő keresett meg úgy 2-3 hónapja mert a menyasszonya kidobta és kikérte a véleményem, mint őt egész jól ismerő embert.
Azóta próbált többet beszélgetni velem, de én minimálisra fogom, mert érzem mögötte a szándékot részéről egy "töltött káposztára".
Jelenlegi párom szeretem és ő maximálisan megbízik bennem, el is mondok mindent neki, hogy it beszéltünk és mikor és mit akart.
Az egésztől függetlenül azért néha érdekel, hogy mizu vele és sűrűbben is nézem meg az oldalát, mint ahogy a te barátod teszi.
Persze ez sokmindentől függ: ők mikor voltak együtt, milyen sokáig, mennyire volt nagy a szerelem, hogyan váltak el (békésen vagy sem).
Mi csúnyán váltunk el, de az 5 év alatt sokmindent sikerült tisztázni és anno a menyasszonyának tényleg nagyon örültem (és valahol sajnálom is, hogy rosszul járt).
Remélem ezzel tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!