Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljak normális kompromisszumot? Tanács esetleg?
20 évesen, 3 éve vagyok együtt egy 38 éves nővel.
Szeretjük egymást, csak sokszor olyanért szíd le ami szerintem hülyeség. Ma kisegítettem egy barátomat, hogy be tudjon menni boltba kajáért. Erre már írja az sms-t, hogy csavarogsz, haverozol, stb...Annyi volt, hogy a tőlünk kb. 100 méterre lévő Peny-ig elkísértem, és jöttem is haza. És ezért egyből hatalmas lebah$zás.
De amikor a Ő és a barátnője tőlem kértek segítséget, hogy segítsek abban, hogy a 250EFt-al amivel neki (a barátnőm barátnőjének) tartoznak, valahogy megtérüljön. Beszélgetés helyett 6 emberrel kellett verekednem...És amikor ezt felhozom csak nevet, meg ez a dolgod meg stb. A kérdést ide is kiírom: Hogyan lehetne így "békét" kötni, hogy ne legyek csesztetve legalább az apró dolgok miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!