Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lehet az, hogy a csaj nem akar 4-6 másodpercnél tovább csókolózni? (haverom b. nője) ő 16F a csaj meg 15
Azt tudom ,hogy mind kettőjüknek még az első 5 kapcsolatok egyike, szoval amatőrök egy picit, de ők már 6 hónaposak és ennyi idősen sztem már többre kéne jutni.
Elvileg a lány mindig elkezd "kuncogni" (ahogy a haverom mondja :)) néhány másodp. után...
Vélemény?
Igazából nem tudom miért érdekel hogy a haverod meg a barátnője mit csinálnak meg mennyi ideig ...de hát mindegy.
Amúgy nem tudom, mert kislány ?(15) nem csinálta még előtte és viccesnek tartja? Mert nem 100as? Mert nincs kedve? Mert szarul csinálja a srác? Nem tudom lehet egy pár oka.
a haverom biztos nem büdös ;) már 9. éve ismerjük egymást szinte mindent megbeszélünk..
nyugi nem vagyunk homik ;), és CSAK és csak is azért érdekel ennyire mert segíteni akarok neki.. hamár fönt vagyok ezen az oldalon akkor megkérdezem.. azért van!
Hülye a csaj:D én imádom a hosszú csókot.:D
19L
1. szarul smárol a haverod
2. a csaj azt gondolja magáról hogy szarul smárol, ezért röhögéssel leplezi magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!