Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérdezzek erre rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek erre rá a barátomnál?

Figyelt kérdés

Lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Az elején együtt laktunk, ugyanis Angliában dolgoztunk, mindennap legalább egyszer szexeltünk. Most Magyarországon vagyunk pár hónapja, megerőltetőbb a munka (a fizetésről ne beszéljünk :D) és együtt éltünk, de heti 1-2 szex volt csak, de most mindketten szüleinknél lakunk pénz hiány miatt. Múltkor rákérdeztem, hogy ez miért van, kérdezte szex hiányos vagyok? - de ilyen vigyorral az arcán és máris ágyba döntött. Azonban múltkor náluk voltam, viszont nagyon fáradt voltam, elaludtam este és már vagy egy hete nem szexeltünk, azt az egy estét töltöttük együtt, de fel sem hozza, hogy kívánná vagy valami, csak annyit mondott, hiányoztam neki, bár próbálkozott nálam, csak félálomban voltam és vissza aludtam. (pár hónapja volt egy időszak, hogy rendszeresen felhozta, mikor heti/kéthetente 1x tudtunk csak találkozni).

Hogyan mondjam el neki, hogy ez nekem kevés? Vagy lehet már nem kíván? Vagy mit csináljak? Nem tudom hogyan vezethetném fel ezt a témát megint, hogy ne nézzen hülyének. Tudom, hogy az idő múlásával egyre kevesebb a szex, de szerintem a heti 1-2 nem normális..

Köszönöm a válaszokat! :)

L23, F22

2018. jan. 10. 22:56
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a kedves és nem kedves dolgokat. Már beszéltem vele, minden rendben.

Igen, 22 évesen egyedül fizettem havi 150 ezer forintos lakást, ugyanis Budapesten 300.000-et kerestem az egyik körúti bárban.

19 éves korom óta egyedül élek, egyedül tartom fent magam.

Kint remek lehetőség van lakásra spórolni, hiszen napi 8 órával (pult, felszolgálás.. amit imádok) nettó fél milliót lehet keresni, úgy, hogy a lakás ára már lement... :)

2018. jan. 11. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!