Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzek erre rá a barátomnál?
Lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Az elején együtt laktunk, ugyanis Angliában dolgoztunk, mindennap legalább egyszer szexeltünk. Most Magyarországon vagyunk pár hónapja, megerőltetőbb a munka (a fizetésről ne beszéljünk :D) és együtt éltünk, de heti 1-2 szex volt csak, de most mindketten szüleinknél lakunk pénz hiány miatt. Múltkor rákérdeztem, hogy ez miért van, kérdezte szex hiányos vagyok? - de ilyen vigyorral az arcán és máris ágyba döntött. Azonban múltkor náluk voltam, viszont nagyon fáradt voltam, elaludtam este és már vagy egy hete nem szexeltünk, azt az egy estét töltöttük együtt, de fel sem hozza, hogy kívánná vagy valami, csak annyit mondott, hiányoztam neki, bár próbálkozott nálam, csak félálomban voltam és vissza aludtam. (pár hónapja volt egy időszak, hogy rendszeresen felhozta, mikor heti/kéthetente 1x tudtunk csak találkozni).
Hogyan mondjam el neki, hogy ez nekem kevés? Vagy lehet már nem kíván? Vagy mit csináljak? Nem tudom hogyan vezethetném fel ezt a témát megint, hogy ne nézzen hülyének. Tudom, hogy az idő múlásával egyre kevesebb a szex, de szerintem a heti 1-2 nem normális..
Köszönöm a válaszokat! :)
L23, F22
Magyarországon én nem akarok több pénzt kidobni albérletre, életem végéig albérletben szenvedhetnék, ha most nem lépek és nem megyek vissza Angliába. Szeretnék egy saját lakást, amit ha kiakarok festeni, akkor kifestek, ha bele akarok ütni egy szöget a falba, akkor bele ütöm és a többi. De ez mellékes. Sajnos itthon vagy lakást fizetek, vagy eszek. Most azért is élek anyáéknál, de már 3 éve egyedül tartom el magam.
A másik, hogy a szex. Már leírtam neki és elmondta, hogy velem akar lenni, stb.. csak ő most nem is dolgozik, meg semmi, nem értem, hogy miért "nincs rá ideje". Pár nap és találkozunk személyesen, majd akkor is megbeszélem vele. :)
több olyan pár ismerek, akik évente csinálják 1 vagy 2 alkalommal.
szóval a heti 2 szex teljesen okés.
az átlagpárok általában heti 2x-er csinálják.
te még fiatal vagy, valszeg nagy a libidód, és az átlagnál többször viszketsz ott lent.
hiányzik a feltétlen bizalom.
ha szeretem a párom és bízom benne, akkor a szexről való kommunikációval nem érzem azt, h. lejáratom magam.
ha a heti 2 szexet kevesled, az valóban tűnhet úgy, hogy szexéhes vagy.
de hát nem ez az igazság??
dehogynem!
akkor meg vállald fel magad, hogy neked fontos a szex, dugni akarsz heti legalább 4-5 alkalommal.
mert ez így tökre álságos.
dugnál, dugnál, de mintha szégyelnéd a vágyaidat, hogy többet akarsz.
ne szégyelld!
22 meg 23 évesen miből fizettek saját lakást?
Van valami hiány szakmátok,pl. kozmetikus a te esetedben az ő esetében hegesztő vagy valami hasonló?
Mert ha nincs,egy szál gimis érettségivel cseszhetitek az egészet.Itthon kellett volna OKJ-s szakma alatt összeszenvedni legalább 1 évre elegendő gyakorlatot és most nem menne a sírás-rívás,hogy itthon ki nem fizetek albit,meg kint saját lakás kell.Na ja,csak sokkal drágább.
Mosogatásból ott se lehet saját lakásra spórolni,nem,hogy itt.
Egyébként 23 évesen ennyire futja a józan paraszti eszedből,hogy ne tudd megmondani kulturáltan a párodnak,hogy változtatni szeretnél az együttléteken?
Én sem értem mi a lejáratódás abban, ha kifejezed egy természetes igényedet.
Én még nem voltam olyan fáradt, hogy lerázzam a páromat ilyen ügyben (60F)
Nem jó irány, ha fontosabb pénz, meg a lakás, mint a kapcsolat, - értem, hogy macerás az albérlet - de lesz egy lakásod, ahol egyedül élsz?
De az is lehet, hogy már nem kíván, ahogy te is gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!