Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem! Mit kellene tegyek?
Figyelt kérdés
2 napja a barátomnál aludtam, sexelni szeretett volna, amit a tudtomra is adott, de én nem mentem bele a dologba, mert korainak tartom a dolgot! Viszont azóta nem szól hozzám, telón írtam neki, semmi válasz! egyik haverommal írattam neki, h neki visszaír e stb, és neki válaszolt, sőt a barátom hívta vissza őt telefonon! nekem viszont semmi! mi lehet a baj? csak sexre kellettem volna neki?2010. jún. 4. 19:52
2/9 anonim 

válasza:

Most nem azért de ha a srác ezen megsértödik dobd a francba.
Nem ö lesz a férjed az biztos.
3/9 anonim 

válasza:

Hagyd a francba, csak a szexre kellettél, ha ezen megsértődik hogy nem feküdtél le vele...Pfff...Hány éves, 17?
4/9 anonim 

válasza:

csatlakozom az előttem szólókhoz. az ilyennel nem éri meg foglalkozni.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
am 22 éves!
2010. jún. 4. 20:14
6/9 anonim 

válasza:

19:56-osnak: Pff mi a xarért kéne 17 éves korában férjet találni magának, ekkora faxságot, együtt vannak jól érzik magukat és kész, erről szol a fiatalkori "szerelem" , az igazi szerelem és szeretet, na az csak a filmekben létezik, a valóságban máshogy mennek a dolgok..
7/9 anonim 

válasza:

20:23 ezt csak példának hozta fel h ne bánkódjon ezen hiszen nem ő lesz a férje... erre sem tanított meg anyád?
8/9 anonim 

válasza:

Lehet, hogy félreértett, és azt hiszi, hogy ígértél neki valamit.
9/9 anonim 

válasza:

Hát nem tudom! 22 éves még jó hogy sexelni akar, ráadásul a barátnője visszautasította, sztem olyan neki mintha nem is kívánnád! Ha még szűz vagy akkor így okés, de akkor viszont szépen meg kell neki mondani, hogy kívánod nagyon is és úgy érzed még kicsit várnotok kéne, de vele szeretnéd az elsőt! valahogy így kellett volna! És akkor nem lett volna sértődés!sztem
Jah és csakúgy megjegyzem most élvezd ki az életed mert 20 év múlva lehet könyörgni fogsz egy kis sexért a férjednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!