Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi erre a megoldás, kellemetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a megoldás, kellemetlen erről beszélni, de kellene?

Figyelt kérdés

Egy napja hivatalosan is összejöttem egy lánnyal. Albérletben lakik, és az ott lévő wc ülőke folyamatosan leesik. Nem áll meg magától. Mivel ketten laknak az albiban, mind2en nők, így gondolom fel sem tűnt nekik. Én pedig nem tudok normálisan ott pisilni, mert az egyik kezemmel azt kell, h fogjam, a másikkal pedig célozni. Alapból sem szeretek idegen helyen wc-ni, de így sokszor nem is tudok nála.

Még nagyon friss a kapcsolat. Kellemetlen erről beszélni vele. Eddig nem is mertem ott aludni nála épp emiatt. Pedig már mondta...

Hogyan lehetne ezt megoldani? Van valami trükk, h ne csapódjon le?

2018. jan. 10. 18:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden férfi ül a wc-n, mert nem vagyok hajlandó a pisimintát takarítani utánuk. :)

Aki lepisili, fizet 5 frankot.

2018. jan. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!