Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire visszataszító ez egy nőben?
# 11/11 Félre értesz, miért ütnék meg bárkit is? Volt már, hogy kolléga feje olyan volt, mint a pulykáé, úgy ordított velem. Mikor már levegőt sem kapott, kedvesen, mosolyogva megkérdeztem, nekem beszélt? Mert ha igen, mondja már el még egyszer, mert nem rá figyeltem:))
Nem kell ütni, leállni vitatkozni, kiabálni:)
Ezt sosem értettem. Munkahelyen ordítozni? Döbbeneet. Otthon sem csinálom, de egy munkatárssal? Se nővel, se férfivel.
Szerintem ultra gáz. Mondjuk gyerekemre ordítottam már rá olyanért, hogy kiszaladt az úttestre. De ennyi.
szerintem az is undorító, hogy vannak akik azt gondolják, hogy csak a nő nem beszélhet határozottan, káromkodva, kiabálva.
munkahelyen én ilyet még nem láttam, hallottam, hogy kiabálnának egymással,pedig azért láttam egyet s mást...
9-es, ez egy munkanahely ahol csapatunkat van. Egy ember nem dolgozik úgy ahogy kell már nincs meg az elvárt darab.
N25
5-ös, szerintem meg ha igazságtalanul bcctatják, akkor igenis álljon ki magáért!
Azért mert nő tűrjön el mindent kssban?! Hogy is van ez? Én alapból csendes vagyok, de ha igazságtalanság ér, vagy pl. hazugsággal vádolnak, akkor bizony kiabálok és néha még szitkozódok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!