Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire visszatas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire visszataszító ez egy nőben?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus nekem egy nő a munkahelyemen,viszont múltkor eléggé elbizonytalanodtam iránta. Valami munkahelyi vita volt és csak annyit hallottam,hogy alpári paraszt módon kiabált a férfi munkatársával. Ez nagyon nem vonzó női tulajdonság,ha kapcsolatban valami vita lenne akkor valószínű velem is így beszélne.
2018. jan. 10. 06:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9# Ha te megutnel egy not a szemem lattara akkor te meg mar agyhalott lennel :) Bar mar igy is az vagy tokmindegy :d
2018. jan. 10. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

# 11/11 Félre értesz, miért ütnék meg bárkit is? Volt már, hogy kolléga feje olyan volt, mint a pulykáé, úgy ordított velem. Mikor már levegőt sem kapott, kedvesen, mosolyogva megkérdeztem, nekem beszélt? Mert ha igen, mondja már el még egyszer, mert nem rá figyeltem:))

Nem kell ütni, leállni vitatkozni, kiabálni:)

2018. jan. 10. 09:21
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Ezt sosem értettem. Munkahelyen ordítozni? Döbbeneet. Otthon sem csinálom, de egy munkatárssal? Se nővel, se férfivel.

Szerintem ultra gáz. Mondjuk gyerekemre ordítottam már rá olyanért, hogy kiszaladt az úttestre. De ennyi.

2018. jan. 10. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha ordibálva megver és meg is tapos, akkor még vonzó is, főleg, ha jó magas és nagy darab
2018. jan. 10. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az is undorító, hogy vannak akik azt gondolják, hogy csak a nő nem beszélhet határozottan, káromkodva, kiabálva.

munkahelyen én ilyet még nem láttam, hallottam, hogy kiabálnának egymással,pedig azért láttam egyet s mást...

2018. jan. 10. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:

9-es, ez egy munkanahely ahol csapatunkat van. Egy ember nem dolgozik úgy ahogy kell már nincs meg az elvárt darab.

N25

2018. jan. 10. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:

5-ös, szerintem meg ha igazságtalanul bcctatják, akkor igenis álljon ki magáért!

Azért mert nő tűrjön el mindent kssban?! Hogy is van ez? Én alapból csendes vagyok, de ha igazságtalanság ér, vagy pl. hazugsággal vádolnak, akkor bizony kiabálok és néha még szitkozódok is.

2018. jan. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!