Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kiabál a férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kiabál a férfi a nővel, hogyha a nő kidobta a férfi egy dolgát?

Figyelt kérdés

2018. jan. 9. 22:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
Csak akkor ha a kiabálos stilus elfogadott MINDKÉT részröl. Kulturáltan is meg lehet beszélni!!!!
2018. jan. 9. 23:29
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván jobb lenne ha higgadtan beszélnék meg, de az emberek túlnyomó többsége nem képes az idő száz százalékában kontrollálni az érzelmeit.

Nem tudtam mi az a svédcsepp, megnéztem, és nem néz ki szemétnek. Akkor minek kell kérdés nélkül kidobni? Mert még ha egy földre dobott gyűrött papírró lenne szó érteném, de ez teljesen egyértelműen nem a kukába van szánva ha nem benne van.

2018. jan. 9. 23:38
 13/21 anonim ***** válasza:
De miért dobta ki?
2018. jan. 10. 06:32
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Úgy látszik, mégse mindenkiből lesz (teljesen) papucs, akit majd ide-oda rak az asszonyka, mint egy krumplis zsákot vagy egy hároméves gyereket meg a játékait.

Világosan fel kell osztani a lakást. (Pl. a konyhaszekrényben a nő rendezkedik, a műhelyben a férfi, vagy ahogy akarják.) És az egyik polcán a másiknak nincs se keresni, se véleményezni valója.

2018. jan. 10. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

A kiabálás visszahozza?

Amúgy ez egy üveg, fogod, kiveszed a kukából, lemosod, és visszarakod a helyére.

Soha nem fogom megérteni, miért kell bárkinek bárkivel kiabálni, de lehet hogy csak én vagyok abnormálisan békés természetű.

2018. jan. 10. 10:38
 16/21 anonim ***** válasza:
A kiabálás nem hozza vissza, de itt nem az elvsztés miatt kiabál, hanem mert a tulajdonjogot megsértette, az elv megsértése miatt, ez kiválthat ilyen reakciót. Persze normális hangnemben is meglehet mondani, de nem fog mindenki mnden percben uralkodni az érzelmein, nem is kell elvárni. Tartsa tiszteltbe más tulajdnát és meg van oldva a probléma.
2018. jan. 10. 12:24
 17/21 anonim ***** válasza:

műhelyben a férfi rendezkedik, lol. megnézném hány férfinek van műhelye. :D

a felháborodás teljesen jogos. minek kell kidobni más cuccát kérdezés nélkül?

kiabálás meg nyilván nem valami szép, de van ilyen. tegye fel a kezét aki még életében nem kiabált, amikor valami nagyon felbosszantotta...

2018. jan. 10. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:

o/

Jelen. Sose értettem, mire jó a kiabálás...

Nyilván ha bevágom valamimet és hirtelen fájdalom ér, akkor felkiáltok, de hogy valakiVEL kiabáljak? Mi a túrónak? Nekem ez fura, és mivel én nem vagyok kiabálós, nem szeretem az olyan embereket magam körül. Nekem ez nem férne bele.

(Mielőtt a következő mondatomba belekötne valaki, NEM, nem tartom okésnak, hogy valaki kidobja más cuccait, tényleg nem kellett volna, és tényleg elbeszélgetnék az illetővel, deeeee...) Ez csak egy hü lye csepp, alig több mint egy ezres, nem az életmentő szívgyógyszert, vagy a családi ereklyét dobta ki... semmi létfontosságú, vagy drága holmiról nincs szó, ami miatt ki kéne fordulni magából bárkinek is.

(Egyébként én már várom a fordulatot, hogy le volt járva a cucc, szüleim között régen volt ilyenből vita, hogy anyu kidobálta a lejárt holmikat, apu meg kiakadt ezen, hogy még jók lettek volna azok.... :D )

2018. jan. 10. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
A tulajdonjog fontos, de a nőket meg fogdossátok.
2018. jan. 10. 17:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Velem azért ordított az exem, mert jót akartam és a már büdös telisapkajat kimostam kezzel mivel az volt a címkéjében hogy nem lehet gépben mosni. Nos tonkrement. HETEKIG hallgathattam, pedig jót akartam. Addig addig mondogattad míg már csak külföldön lehetett olyan sapkát kapni vettem neki egy ujat.

Nem gondoltam jogosnak a kiabalast! A kidobalas már más téma, mert előtte megkérdezem az illetőt hogy azt a cuccot kidobhatom e vagy sem! Ebben az esetben pedig elgondolkodtato hogy jogosan erdemelte e meg a csajszi mert a kommunikacio hiánya nagyon gaz egy kapcsolatban......

21/n

2018. jan. 11. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!