Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanár-diák kapcsolat? Valoban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák kapcsolat? Valoban lehetséges?

Figyelt kérdés
középsulis szinten. Nem kioktatást, hanem hasznos válaszokat kérek. Sikerült valakinek összejönni a tanárával és nemcsak alkalmi kapcsolatra hanem hosszútávon? A tanároknak mennyire tabu a diák ha szerelemről van szó?
2010. jún. 4. 18:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
annyira tabu, hogy kirúgják ha kiderül és lőttek a tanári karrierjének.
2010. jún. 4. 18:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon az állásán múliklehet hogy van családja,nem fog szórakozni,egy csitri tinivel,inkább már most felejtsd el,mert ea testvérem emiatt sokat szenvedett......
2010. jún. 4. 18:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább várjátok meg az érettségit.
2010. jún. 4. 18:17
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Most őszintén?Egy ismerősöm kinyalta az egyik tanárt.ez kajak.
2010. jún. 4. 18:30
 5/18 anonim ***** válasza:
kaj kamu
2010. jún. 4. 18:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
a mi iskolánkba az egyik tanár rajta kapta hogy a másik tanár d.gta a cajt,mindketten kilettek rúgva
2010. jún. 4. 18:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ez akkora genyoság ám... az idős tanárt aki kavar a fiatal lányokkal azt egyből vagy kirúgják vagy lecsukják de bezzeg a nem tanár idős foszerokat akik fiatal lányokkal kezdenek ki azokkal meg nem csinálnak semmit.. /fiatal lányoknak 15-18 év fölöttiekre gondolok/ A tanár is ember...nekik is megfordul ez meg az a fejükbe...de nekik meg nem szabad.. hm..érdekes.. vagy lehet csak én gondolom hülyén ezt a dolgot...
2010. jún. 4. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
A saját diákod nemcsak fiatalabb, hanem házinyúl is.
2010. jún. 4. 21:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Sikerült valakinek összejönni a tanárával?
2010. jún. 5. 12:05
 10/18 anonim ***** válasza:

Én össze szeretnék jönni a Tanárnőmmel bár már nem tanít mert csak néha járok be a suliba mert most fogok vizsgázni majd...Terveztem ha levizsgázom elmondom Neki mit érzek iránta mert megörülök érte...Most is tökre kivagyok..Nagyon szeretnék Vele lenni inkább..Remélem enyém lesz Ő. Elvileg nincs senkije legalábbis azt mondta..

ááhh Szeretném ha szeretne mert én Őt mindennél jobban szeretem!! :'(

l/18

2010. jún. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!