Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Heti 2 találkozó a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2 találkozó a kapcsolat elején kevés?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt és általában heti kétszer találkozunk. Hétvégén egy egész napot (szombat délutántól vasárnap délutánig) és hétköznap egyszer pár órára munka után. Nekem ez így pont jó, tudom a saját dolgaimat is intézni, de vele is elég időt töltök. A barátom szerint viszont kevés, ő legszívesebben minden nap találkozna. Szerintem az túlzás lenne 2 hónap után. Nem akarom hogy már az elején megunjuk egymást, plusz hétköznap sokszor túlórázom, utána még edzeni megyek, more este hazaérek 8 óra körül, már csakbe akarok dőlni az ágyba.

Szerintetek heti 2 találkozás elég vagy tenyleg

2018. jan. 9. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi az elején heti egyszer találkoztunk, mert annyira volt lehetőségünk, de mindketten akartunk volna naponta.

Mi az, hogy "megunjátok" egymást? Mik a távlati terveid? Soha senkivel nem akarsz majd összeköltözni, mert "megunod"? Hogy lehet megunni egy embert? Egyrészt egy emberi lény elég komplex jelenség, sokan még saját magukat se ismerik teljesen, nem még hogy másokat, plusz minden nap új impulzusok érnek, folyton változunk...

De mindegy is. A probléma az, hogy teljesen mások az igényeitek. Szerintem mindketten jobban jártok, ha elfelejtitek egymást, a barátod találhat magának egy szorosabb kapcsolatot, te meg kereshetsz magadnak olyat, akinek nincs igénye állandó együttlétre, és akkor ráérsz a saját dolgaidra, mindenki problémája meg van oldva.

(Egyébként az komolyan érdekelne, hogy mi történne veled, ha valakivel összeköltöznél :D )

2018. jan. 9. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem az a fontos, hogy nekem kevés-e, hanem, hogy a barátodnak az. Különbözőek az igények, nincs egy standard, ami alapján el lehetne ezt dönteni. Neki kevés és attól, hogy más szerint elég, ő nem fogja ezt másként érezni. Meg tudom érteni egyébként a barátodat, mert ha szerelmes vagyok valakibe, akkor szívem szerint minden időmet vele tölteném.
2018. jan. 9. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Ez abszolút egyéni igényszinttől függ. Nekem is elég lenne ennyi találkozás, de nem mindenki ilyen független típus, ahogy a válaszokból is láthatod. Ezzel nincs is semmi baj, nem kell ugyanúgy gondolkoznunk és ugyanarra vágynunk, viszont ekkora eltérés esetén muszáj lesz leülnötök megbeszélni a dolgot - higgadtan, érvekkel, kompromisszumra törekedve. Valamennyit mindketten engednetek kell, vagy el kell engednetek egymást, mert hosszútávon csak szenvedés lesz a vége.
2018. jan. 9. 14:31
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó te miről beszélsz? Én úgy is független tudok lenni hogy van mellettem valaki. A kettő hogy függ össze?
2018. jan. 9. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal az első hónapban naponta találkoztunk.Utána már csak hetente 2-3-szor,de előfordult sajnos az is hogy csak havonta egyszer tudtunk...Szerintem az első hónapokban kiemelten fontos min. heti 2-3 tali.Kellenek a programok,közös élmények,hogy ha netán nem tudtok talizni tudjatok miből építkezni..
2018. jan. 9. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi félévig háromhetente találkoztunk csak, de 1000km-re éltünk egymástól.

Aztán össze is költöztünk.

Nekem nem lenne elég egy elvileg komoly kapcsolatban, hogy gyakorlatilag le sem szrnál. Mert ezt teszed a pároddal. Minden fontosabb, mint ő, csak ezt te szépen becsomagolod.

2018. jan. 9. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!