Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Heti 2 találkozó a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2 találkozó a kapcsolat elején kevés?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt és általában heti kétszer találkozunk. Hétvégén egy egész napot (szombat délutántól vasárnap délutánig) és hétköznap egyszer pár órára munka után. Nekem ez így pont jó, tudom a saját dolgaimat is intézni, de vele is elég időt töltök. A barátom szerint viszont kevés, ő legszívesebben minden nap találkozna. Szerintem az túlzás lenne 2 hónap után. Nem akarom hogy már az elején megunjuk egymást, plusz hétköznap sokszor túlórázom, utána még edzeni megyek, more este hazaérek 8 óra körül, már csakbe akarok dőlni az ágyba.

Szerintetek heti 2 találkozás elég vagy tenyleg

2018. jan. 9. 12:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Vagy tényleg kevés?

Bocsi a hibákért, véletlenül elküldtem mielőtt befejeztem és átnéztem volna!

2018. jan. 9. 12:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Én bele se kezdenék veled egy ilyen kapcsolatba ahol állandóan csak várni kell a másikra
2018. jan. 9. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem függ a kapcsolat hosszától az együtt töltött idő mennyisége

Úgy tűnik, hogy nektek nem egyezik az együtt töltött időre való igényetek, ebből később még rengeteg konfliktuslehet, hiszen már most is probléma. Nekem személy szerint ez kevés lenne. Nekünk az elmúlt 2 hónapban volt olyan hét, hogy kétszer taliztunk és volt olyan, hogy max pár órát voltunk külön egy hétig. Sok mindentől függ nálunk. Szerintem nem kell így kikötni, hogy heti kettő és kész.

Amúgy mi lesz, ha majd együtt laktok? Nyilván nem most, hanem később.

2018. jan. 9. 12:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Elején? Naponta, ha csak egy pici lehetőség is adódott. Hajnal két órakor volt kis időnk, akkor is.
2018. jan. 9. 12:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Minden nap? Nincs semmi dolga?
2018. jan. 9. 12:33
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se attól függ, mennyi ideje vagytok együtt, hanem teljesen mások az igényeitek. Ő többet szeretne veled lenni, neked bőven elég ez is.

Nekem is volt hasonló kapcsolatom, ahol ugyan ez volt. Ott megkaptam a barátnőmtől, hogy biztosan van valakim vagy nem is szeretem, stb, pedig semmi ilyen nem volt. Egyszerűen bőségesen elég volt, ha hétvégén találkozunk, mert nekem szükségem volt egyedüllétre is. 28/f

2018. jan. 9. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem szimpatikus. Heti 2x? Szóval az 1/7-e vagyok az életednek? Nekem sem tetszene. Mi az hogy edzel? Az edzés ne legyen már fontosabb, vagy menjen együtt a kettő, minek melléd egy ember ha nem tartod semmire, ha tartod valamire akkor miért ne akarnál többet lenni. Én nem mondom hogy az egész életed add neki rögtön, de ez azért elég szolid.
2018. jan. 9. 12:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Igényed nincs rá, akkor minek. Ha már együtt éltek vagy hasonló, akkor is csak 24 óra lesz ám egy nap :D

31/f

2018. jan. 9. 12:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Ket honap utan mi mar konkretan egyutt laktunk. A megunas nem ezen mulik egyaltalan. Szerintem az is rohadt unalmas lenne, ha hetente ketszer talalkozok valakivel, de akkor csak otthon doglenenk valakinel es filmeznenk.
2018. jan. 9. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi az első évben heti négyszer találkoztunk, plussz a hétvégén másfél nap, de volt, hogy az egész. Aztán később hagytunk egymásnak nagyobb személyes teret, akkor volt, hogy csak heti 1-2-szer. Összeköltözés után meg persze más az egész, de a hétvégét legtöbbször együtt töltöttük.
2018. jan. 9. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!