Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már, hogy ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy ismerkedni kezdtek veletek annak ellenére, hogy kapcsolatban voltatok? Mit tegyek? Tanács tőletek) :

Figyelt kérdés

Itt nem a paraszt leszólitásokra, facebookon ''tetszel'' tartalommal irásra gondolok.

Konktétan az történt, hogy egy rendezvényen voltunk a párommal, akivel 3,5 éve vagyunk együtt és pár baráttal. Nagyon jól éreztük magunkat, én teljesen felszabadult voltam, egész este táncoltunk, öngmagam adtam holott nagyon ritkán tudok felszabadult lenni. Arra lettem figyelmes, hogy valaki néha odaszegődik a társaságunkhoz,mivel ismert valakit a barátaink közül, majd néha-néha néz engem.

Nem is tulajdonitottam nagy figyelmet ennek...aztán másnap láttam, hogy megkeresett egy közösségi oldalon és irt is nekem, hogy milyen kis barátságos voltam, én ezt leráztam annyiban, hogy mindenkivel az voltam.

Pár nap után egy másik oldalon is megkeresett és köszönt, még nem válaszoltam...

A gond csak ott van, hogy számomra nagyon szimpatikus lett és össze vagyok zavarodva. Nagyon rég nem kaptam ilyen "bókot" úgymond és jól esik. Szégyenlem magam a gondolataim miatt, de volt hogy azon vettem észre magam, hogy gondolatban elképzelem "mi lenne ha" és hogy vele vagyok... aztán megijedek, hogy egy biztosat nem hagyhatok a bizonytalanért és a párom jó ember. A másik,ami elgondolkodtat, hogy a képeimen szinte mindig a párommal vagyok, hogy lehet, hogy ennek ellenére 'mer' kezdeményezni? Ennyire megfogtam vagy csak próbára tesz?

Számomra a megcsalás a legutolsó, legszemetebb dolog, ezért kérlek ne vádoljatok ilyesmivel,mert sosem tennék ilyet. Megijedtem a történtektől és főleg attól, amin elkezdtem gondolkodni és ebben kérek tanácsot tőletek. A párommal nem volt az a hü de nagy szerelem az elején, de nagyon megszerettem és mindketten komolyan tervezünk, az egyetlen ami gondnak mondható, hogy kevéslem az együttléteket, én sokkal többet szeretnék de neki nem ez az igénye. Annyira összezavarodtam :( 21N

2018. jan. 9. 09:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is.

Valószinü várni fogok, hogy ez leülepedjen bennem és elmuljon az érzés...s ha nem fog, akkor.. nem tudom mit fogok tenni.

Nem csak azért maradnék a kapcsolatomban, mert"jó ember" hanem mert tényleg szeretem, és arra gondolok, hogy ha már elmúlt a kezdeti rózsaszin köd akkor minden kapcsolat ilyen lenne, még ha újakba is kezdek. És nekem a jövőbeli terveim nem azok, hogy minden két évben új kapcsolatba kezdjek, hanem hogy olyan ember legyen mellettem, akivel az egész életem leélhetem igazi társként. Ezt akarom biztosra, csak most felzaklatott ez az új helyzet, rég nem érzett érzés:/

2018. jan. 9. 10:22
 22/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne parázz rá erre. Ez a legtöbb hosszú távú kapcsolatban előfordul, hogy érzel egy kis fellángolást valaki új után, főleg, ha valami hiányzik kicsit a kapcsolatból, és az illető pont azzal kecsegtet. pl nálatok kevés a bók, ez a pasi bókol, rég dícsértek, új, izgalmas dolog, kicsit megdobogtatja a szíved...igazából nem is ez az ember, mert őt nem ismered, hanem maga a helyzet.

ezek a fellángolások el szoktak múlni max 1-2 hónap alatt. ha neked nem múlik el, vagy rosszabbodik, akkor van gond.

egy kapcsolat sem tökéletes, álszentség azt mondani, hogy "jajj mwgtetszett más, akkor szakíts rögtön" mert mindig ez lesz, ha több év után picit megszokottabbak lesznek a dolgok.

ha alapvetően szereted a barátod, és nem csak bele vagy kènyelmesedve a kapcsolatba, ne akarj egy ilyen dolog miatt szakítani... viszont az, hogy nem bókol eleget és a nagy különbség a szex iránti igényeitek közt tuti problémát fog még okozni, ezekre muszáj valami kompromisszumot találnotok. mégegyszer leülni a pároddal, mert nem lesz így jó vége.

2018. jan. 9. 10:45
 23/34 anonim ***** válasza:
Ez nehéz helyzet, és nem könnyű tanácsot adni. Egy idő után szerintem minden kapcsolat ellaposodik egy kicsit, elmúlik a nagy lángolás, a kérdés csak az, hogy mi tart össze két embert, és hogy a változás mit hozhat. Ha egy kapcsolatban minden rendben van, akkor egy 3. személy nem tud beférkőzni a gondolataidba és az életedbe. Ha a biztosat csak azért nem akarod otthagyni, mert ez így kényelmes neked, akkor az nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Viszont ha tényleg úgy gondolod, hogy a barátod mellett akarsz maradni, és nem csak megszokásból vagytok együtt, akkor maradj. Ezt innen nehéz megmondani, hogy az új sráccal neked jobb lenne-e vagy rosszabb, hogy mennyire gondolná komolyan stb., neked kell mérlegelned a körülményeket. Nyilván neked is jólesett a közeledése, a bókolása, pótolja azt a hiányt, ami a kapcsolatodban megvan. Viszont szerintem minél hamarabb el kell döntened, hogy mit szeretnél, ez így tisztességes mindhármótokkal szemben. Nekem sajnos volt ilyesmiben részem, egy távkapcsolatban élő lány kezdett közeledni hozzám, aztán én sem tudtam erre nemet mondani, finoman én is közeledtem, de nem történt közöttünk semmi, csók sem. "Mindössze" annyi történt, hogy elhittem a hosszú hónapok alatt, hogy komolyan gondolja, hogy váltani akar, belezúgtam, ő meg kilépett, hogy csak barátkozni akart, én meg totálisan összetörtem (még akkor is, ha tudom, hogy hülye voltam). Egyszóval a másik csávót sem hagyhatod lógva hosszú ideig, mert ebből könnyen gondolhatja azt, hogy lehet esélye nálad.
2018. jan. 9. 10:48
 24/34 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek visszaírok valami kedves de semleges "köszi"-t, aztán finoman megpróbálom leépíteni, ha nem veszi a lapot, akkor nyíltan megmondom neki, hogy sorry, de van párom.

Ne haragudj, de csodás kapcsolatod lehet, ha elbizonytalanít egy tök random ember, aki annyit vág hozzád, hogy "barátságos" voltál (miközben táncoltál? wut)

Én mondjuk inkább onnan közelíteném meg a problémát, hogy ha kapcsolatban vagy, akkor mi az, hogy "nagyon rég kaptál bókot", mert ha ez egy ilyen nagy eseménynek számít, hogy valaki barátságosnak hívott, akkor tényleg nagyon gáz lehet a helyzet, és a párodnak egy jó szava nem lehet hozzád...

Én vele beszélgetnék egy nagyot erről inkább, mert ez nem normális dolog, és így persze, hogy vonzani kezd bárki, aki kicsit is kedves veled..

2018. jan. 9. 11:01
 25/34 anonim ***** válasza:
Ja, azt meg szokd meg, hogy vannak olyan retardáltak, akik rámásznak az ember lányára akkor is, ha láthatóan kapcsolatban van. Ez ilyen, barmok mindig is voltak, mindig is lesznek, tanulj meg együtt élni vele :D
2018. jan. 9. 11:04
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Ennyit arról, hogy a nőket boldog párkapcsolatban nem lehet megingatni, és hogy az ő fejüket soha senki nem tudná elcsavarni. Képbe került egy sosem látott bika, és a kérdező rögtön összezavarodott.

Van értelme nőkkel komolyan tervezni akár évekkel előre is? Semmi!

2018. jan. 9. 11:27
 27/34 anonim ***** válasza:
53%
#26 Ki mondta, hogy a kérdező boldog kapcsolatban van? Amúgy meg álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy van olyan kapcsolat, ami mindig tökéletes és stabil lábakon áll.
2018. jan. 9. 11:42
 28/34 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon boldog párkapcsolat lehet, ahol a párja soha nem kedveskedik neki, nem bókol...

2018. jan. 9. 11:43
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam, hogy elcsavarta a fejem és rögtön szakitani fogok! Csupán csak tanácsot szerettem volna, mert még nem voltam ilyen helyzetben, hogy ilyesmiket is gondoljak. Arra volt már nem egy példa, hogy odajöttek hozzám amikor egyedül voltam és ismerkedni akartak, én egyértelmüen tudtukra adtam, hogy van párom és itt le is volt zárva a dolog. Utána elfelejtettem, semmilyen nyomot nem hagytak. Ez meg abban más, hogy felzaklatott, gondolkodom rajta, jól eső érzés, hogy 'küzdene' értem. (Régebbről tudok a létezéséről, hosszú ideig volt egy ismerős lány barátja, nem nagy csajozós egyébként) Szóval felkeltette az érdeklődésem az, hogy mondjukigy 'teper' és talán különleges lehetek. A kapcsolatomban sokszor kérdeznem kell, hogy jól áll-e az új ruhám pl, csinos vagyok-e, nagyon ritkán böki be magától, illetve olyat, hogy különleges vagyok, számára a legjobb, tehát ilyen szépeket nagyon rég nem hallottam, lehet csak ez a gond?:/ Ezidáig betudtam annak, hogy ugye már hosszútávú a kapcsolatunk, ez a normális,mert túlléptünk a kezdeti udvarláson, és talán ahogy jött ez a dolog, rájöttem mennyire is hiányzik..?
2018. jan. 9. 11:57
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben párszor. 12 éve vagyok kapcsolatban, amiben nyilván voltak hullámvölgyek, nyilván nem mindennaposak a bókok és nyilván nem kell minden nap küzdenie az embernek a másikért.

Nekem is jól estek a bókok annak ellenére, hogy már az elején (kedvesen) elutasító voltam mindenkivel és mindenki tudta, hogy van párom. Volt, hogy egy rossz időszakban érzelmileg kötődni kezdtem valakihez, amit igyekeztem minél előbb leépíteni magamban.

A legutóbbi esetben a baráti tarsaságból nyomult rám valaki úgy, hogy a párommal is jó haverságban voltak. Egyértelműen elutasító voltam és megmondtam kerek perec, hogy még egy ilyen és többet nem állunk szóba egymással. Utána még hosszú ideig próbálkozott lebeszélni a páromról és nyomult is. Nem akartam robbantani a baráti társaságot, így próbáltam szépen és bunkón is elmondani, hogy köztünk akkor sem lenne semmi, ha ő lenne az egyetlen pasi a Földön. Emberileg nagyon szerettem, egészen eddig a hülyeségéig jó barátok voltunk. Aztán nem volt más választásom, lekoptattam és borítottam a bilit, elmondtam mindent a páromnak is és a társaságban is.

Elhiszem, hogy jót tesz az egódnak ha mások is eszrevesznek és jó érzés ha valaki udvarol, de nem éri meg egy jól működő kapcsolatot megszakítani valakivel egy kis kalandért. Ha szereted a párodat, akkor elnyomod magadban, sok ilyen kisértés lesz még az életedben, nem biztos hogy megéri eldobni mindent.

2018. jan. 9. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!