Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szakítsak?

Figyelt kérdés

Lassan 5 éve vagyunk együtt, én 22 éves vagyok, a párom 25. Nagyon szeretem, próbálok mindig mindenben a kedvére tenni, de ő elég rideg velem. Az alaptermészete is ilyen, de régen jóval kedvesebb volt. Sokszor meg kell játszanom magam, nem lehetek rosszkedvű, mert azon felhúzza magát, nem támogat szinte semmiben. Azok a tulajdonságok viszont mind megvannak benne, amik nekem alapvetőek egy kapcsolatban: nem ütött meg soha, nem agresszív, nem titkolózik, nem nézeget más lányokat, nem kedvelget ribis képeket, nem is nagyon beszélget lányokkal. A környezetemben rengeteg kapcsolat ilyeneken bukott el, a legtöbb férfi (és persze sok nő is) sunnyog, a párja háta mögött másokkal flörtölget, kavargat.

Még mindig úgy gondolom, inkább legyen valaki kicsit kevésbé kedves, de legalább egyenes, őszinte és korrekt, de nagyon hiányzik egy kis "szeretgetés" és érzelmi támasz.

Nem szeretnék rossz kapcsolatban maradni, de nem tudom, létezik-e olyan ember, akiben a számomra fontos tulajdonságok mind megvannak, de mellette még kedves és támogató is.

2018. jan. 8. 22:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jó, ezek talán mind igazak. De megint csak egy ilyen példát tudok felhozni: Ismerősöm megismerkedett a legrendesebb, legnagyvonalúbb, legudvariasabb férfivel, aki csak létezik. Rózsacsokrok, vacsorák, nyaralások, másfél év múlva eljegyzés, következő nyáron álomesküvő, tervezték a gyereket. A csaj mindig a fellegekben járt, mindenki irigyelte az álompárt. Nem sokkal esküvő után derült ki, hogy a pasi az elejétől fogva szeretőt tartott, ráadásul egy idősebb, házas nőt.

Ahogy már említettem, a környezetemben nem találkoztam olyan párkapcsolattal, ahol ne lett volna félrekacsintgatás (általában a férfi részéről, de nőkből is sok az inkorrekt ribizli), félrelépés, pedig elvileg imádták egymást a felek.

2018. jan. 9. 12:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Inkább vagyok olyannal, aki érzelmileg nem elégít ki, de mellettem legalább nem próbál 3 másik lányt mindenhogy kielégíteni.

De ha azt mondjátok, akadnak még rendes pasik, csak rossz körökben mozgok, akkor tényleg elgondolkodom.

2018. jan. 9. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 19 évben mindvégig hűséges voltam a páromhoz, remélem, az is maradok, nem hinném, hogy kivétel lennék. Sosem viselkednék olyan szeretetlenül, ahogy leírtad. Egészen biztos, hogy sok normális férfi van és sok tisztességtelen is, végeredményben neked kell dönteni, hogy kockáztatsz-e.
2018. jan. 9. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:

"Inkább vagyok olyannal, aki érzelmileg nem elégít ki, de mellettem legalább nem próbál 3 másik lányt mindenhogy kielégíteni."

Itt a helyes gondolkozás az lenne, hogy "inkább vagyok egyedül, mint valaki olyannal, aki érzelmileg nem elégít ki". Ha ennyire nem tiszteled magad, mégis mit vársz? Rengeteg korrekt, normális férfi van, nem kell leragadni az első tuskónál, aki telibeszarja az igényeid és problémáid. Mindenesetre a te életed, ha jólesik egy ilyen fos kapcsolatban szenvedni, akkor hajrá.

2018. jan. 9. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:

#12, a felső kérdésedben azt írtad, hogy nem szeretnél rossz kapcsolatban maradni

Ő lassan elhidegül tőled, elvár valami hazug boldog látszatú viselkedést, nem támogat semmiben, érzelmileg semmi - hát ez egy elég rossz kapcsolat, szerintem.

Hogy miféle környezetben élsz, ahol mindenki dug mindenkivel, azt nem tudom elképzelni.

2018. jan. 9. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik.

Nagyapám, édesapám, és a rokoni körben senki nem a farka után megy.

A kedvesem is szeret, becsül, elmondja, ha baja van, bántja valami és nem bunkó, nem flörtölget, stb. Sajnálom, hogy neked csak a selejt phaszok jutnak :(

2018. jan. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!