Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetek a párom változásában?
A páromnak előttem rengeteg futó kalandja volt,de mióta megismert,- 1,5 éve vagyunk együtt-, és állítása szerint már " lenyugodott." Mégis nyugtalanít ha egy buliban kiesik a szeme, mást nőt nézeget, barátaival részegedik le,mert tudom,hogy azok vadászgatós esték voltak anno.
Azt mondta ritkán volt szerelmes,belém az, és stabilan lát a jövőjében. Szeretnék bízni ebben,de ez a múltja mégis aggasztó. Van ilyen változás?
Én is ilyen voltam, szerelmes lettem, azt hittem megváltoztam ,ert nem érdekelt más nő.
Ahogy elhalványodott a szerelem jött elő a kaland iránti vágy, a hódítási kényszer. Ha lehetőségem van rá félrelépek. Sajnos ilyen vagyok, elég nagy az étvágyam és nem nagyon bírok parancsolni a farkamnak.
Lehet megváltozni de én nem tudtam, jól mondják, kutyából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!