Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok a szeretőmtől?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok a szeretőmtől? Mi lenne az okos döntés? 22L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem. De talán egy kívülálló véleménye segítene. A helyzet az, hogy katonának tanulok külföldön és így nincs időm egy rendes párkapcsolatra. Ezért vagyok ezzel a férfivel együtt, aki 44 éves és felesége van.

Most viszont terhes lettem tőle és neki még nem mondtam, ahogy a családomnak se. A kérdésem az, hogy neki elmondjam-e? Nálam az elvetetés nem opció. Lassan végzek a sulival, illetve ha úgy van halasztani is tudok. De félek, hogy ha elmondom neki, akkor minden kiderül a szüleim és az ismerőseim előtt is. Ha viszont nem mondom el neki, akkor mondhatom azt otthon, hogy nem tudom hogy kitől van a gyerek. Tudom, hogy így ribizlinek néznének, de fele akkora szégyent nem hoznék a családra, mintha kiderülne a viszonyom. Szerintetek melyik lenne a helyes megoldás?

2018. jan. 8. 22:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Megtartod, tehát anya leszel. Viselkedj a szerint.

A gyerekedért sokféle felelősséggel tartozol, pl. nem titkolhatod el az apját, nem mondhatsz le a neki járó gyerektartásról. Nehogy már a falu szája fontosabb legyen a gyerekednél.... majd jól kibeszélnek, de hát minden csoda 3 napig tart.

Amúgy honnan biztos az, hogy az apa nem fog melléd állni? Olyat is láttunk már.

2018. jan. 9. 09:15
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Halasztással nem biztos, hogy sokat érnél. Egy gyermek nem házi kedvenc, akit odaadhatsz valakinek ideiglenesen, hogy vigyázzon rá. Döntened kell: ANYASÁG vagy HÍVATÁS. Nincs okos döntés. Csak döntés.

A férfinek Joga van hozzá, hogy tudja. Nem csak azért, hogy az orra alá legyen dörgölve. Ez lenne korrekt. Ettől függetlenül különválhat békében utatok.

Szülők-ismerősök, rokonok előtt eltitkolni...a gyerek hazugságban nőjön fel? Ha "hibáztál", vállald a családod előtt is.

Meg sem született, már bele lesz kódolva, hogy szégyellnie kell magát. 20-30 évesen meg majd küszködik a világban, mert megfelelési kényszerében belefárad a kapcsolataiba...s nem érti miért. Anyuka fogantatástól kezdve titkolta, kitől van, milyen gyökerei vannak.

"Titkos/szégyent hozó" kapcsolat + hiba a védekezésben = "titkos/szégyent hozó" gyermek. Eszmefuttatásod szerint ez lenne a végeredmény. Ugyanis sokan nem tudjuk, de tudatunk alatt kódolunk a születendő gyermekünk tudattalanjába.

Bárhogyan is döntesz, vállald fel! Jobb lesz, hidd el!

Minden jót!

2018. jan. 9. 09:31
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen családban pont elég nagy szégyen házasságon kívül gyereket szülni, nem hogy apa nélkül. Mindenképp balhé lesz ebből.

Egyszer túl kell esned rajta. A gyerek meg egy életen át ott lesz. Neki mit fogsz mondani, hogy hol van az apja?

Ha vállalod a gyereket, akkor ideje elkezdeni őt tartani szem előtt első sorban.

Kezdve azzal, hogy hogyan fogod eltartani mindenféle segítség nélkül. Abban biztos lehetsz, hogy a szüleid nem fognak tapsikolni. Lehet, hogy támogatni sem.

2018. jan. 9. 09:56
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem most az égvilágon mindenkinek JOBB lenne,ha elvetetnéd. Ezzel azt tennéd, ami ebben az élethelyzetedben a leghelyesebb, nem okolhatod magad később érte. Ez az egész egy nagy hiba volt tőled, de ezzel kiradírozhatod, és okulhatsz belőle.

Aztán ha majd olyan párt találsz, majd ha ott tartasz a munkádban, majd ha te is érett lettél az anyaságra (mert egyelőre az abortusz elleni tiltakozáson kívül mást nem tudsz felmutatni, viszont daccal nem lehet eltartani egy gyereket, s ki tudja, a családod segítene-e?).

Akkor majd megfoganhat benned a VÁGYOTT-VÁRT babád. Mert ezzel a mostanival kb ugyanazt tennéd, mint ha kiraknád egy háborús övezetbe: anyja nem sok, apja nincs, tisztelet feléje, elismerve nincs, család kérdéses.

Hidd el, felelősségteljesebb, megfontoltabb most az elvetetés mellett döntened, mint ha megszülnéd. Nekem két gyerekem van, és tudom, mivel jár mindez, és azt is tudom, h tisztelni kell őket annyira, mint egy másik felnőttet. Ezek nem kiskutyák lesznek: megtartsam, ne tartsam, áá mindegy. Vagy nem akarsz katona lenni, vagy nem vagy katonához méltó. Tessék felnőttként felelősséget vállalni. Szeretőtől ilyen fiatalon szülni a semmire - mi a kérdés?

2018. jan. 9. 12:20
 15/30 anonim ***** válasza:
38%
#14,annak a magzatnak azért mégse volna annyira jó.
2018. jan. 9. 13:56
 16/30 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy a szüleim mellettem lennének a terhesség alatt is és utána a gyermeknevelésben is segítnenének. Nagyon jó a kapcsolatom velük és tudom, hogy ilyen helyzetben mellettem lennének. Nem szeretném elvetettni semmiképpen sem, főleg, hogy tudom, hogy jobb körülmények között fog igyis felnőni, mint egy szegényebb családból származó gyerek.
2018. jan. 9. 16:36
 17/30 hannibalking ***** válasza:
57%
Azt nem értem hogy a f###ert nem lehet védekezni. Elképesztő idióták vagytok mindketten. Többen megírták előttem hogy ez így szívás lesz neked, mert így is úgy is baromi nagy áldozatot kell hoznod. Rettenetesen gyenge jellemre vall alapból ez a szeretős dolog mindkettőtök részéről és gondolom neked még mindig nem esett le hogy bárhogy döntesz te bukod a legtöbbet. Amúgy tényleg annyira hülyének nézed a családod hogy ha bekamuzod a nemtudomkiazapa dolgot csont nélkül benyelik? Csak tudod a nevét ha mar széttetted neki a lábad. A gyerektartást tuti be fogják dobni. Édes f###om hogy megint csak a selejt szaporodik...
2018. jan. 9. 17:07
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jó a kapcsolatod a szüleiddel.... Épp csak azt nem tudják rólad, hogy szerető vagy, és ki a gyereked apja. Sőt, felnőtt nő létedre nem mered elmondani azt se, hogy terhes vagy.

Érdekes.

2018. jan. 9. 17:10
 19/30 anonim ***** válasza:
91%

Az okos döntésről lecsúsztál. Az okos döntés az lett volna, hogy egy ilyen kapcsolatban VÉDEKEZEL. De persze, tudom. Szedtél tablettát, húzott kotont, mellette még spirálod is van, ki is húzta előtte, de hát valahogy így is besikerült.

A kérdésre válaszolva: elmondanám a gyerek apjának és a családomnak is. Aztán mindenki azt kezd az információval, amit akar.

2018. jan. 9. 17:24
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Kapcsolatra nincs időd, de dugni egy apád korú férfival igen.

Hogy a francba lehet idáig süllyedni egy lánynak??

2018. jan. 10. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!