Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan nők akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akiknek a fiatal fiúk a fétisük?

Figyelt kérdés
persze azért nem a pedofilokra gondoltam.
2010. jún. 4. 16:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Volt már egy egész idősebb nőm.

Aki régebben középsuliban a tanárnőm is volt, de semmi köze a tanár-diák dologhoz ennek, mert hónapokkal azután jöttünk össze hogy elballagtam.

2010. jún. 5. 13:03
 12/17 A kérdező kommentje:
kérlek segíts,abban hogy hogy mentél oda hozzá,mit szeretne egy ilyen hölgy hallani,de most komolyan ,nem vagyok egy bunkó ember,szóval hogy környékezzem meg?köszönmö a válaszaid:)
2010. jún. 5. 13:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagyrészt ismerettségünkből adódott. Gimiben az első két évben teljesen belé voltam zúgva, aztán az elmúlt, jött pár korombeli barátnő, bár azért ő még mindig sokszor volt a szexuális fantáziám középpontjában. Sokszor azt tervezgettem, hogy a ballagás után majd elmondom neki, mit érzek, de mire ténylegesen odakerültem, addigra már volt is barátnőm, és nem is éreztem akkor azt mint korábban. Azért tőlem szokatlan módon próbáltam tartani vele a kapcsolatot, havi egy-egy alkalommal írtam neki iwiwen, vagy emailben, hogy mi van vele, de ezekre nem túl bőségesen reagált. Nem volt senkim éppen, amikor azév télen összefutottunk, én pedig hirtelen felindulásból meghívtam kávézni. Sietett valahová, úgyhogy nemet mondott, de még aznap ő írt nekem, hogy örült, hogy találkoztunk. Úgyhogy egy jobb időpontot előre megbeszéltünk a kezdeményezésemre, és találkoztunk is. Róla azért tudni kell, hogy akkor már 12 éve elvált volt és az egyedüli segítője a magányban egy kis rózsaszín vibrátor volt, ezenfelül egy velem pont egykorú srácot nevelt fel, aki pont abban az évben ment egyetemre, szóval szerintem nem tudott hirtelen mit kezdeni a lakás ürességével. Rólam meg hogy szintén egyetemre jártam egy másik városba, hétvégenként pedig haza, ezért kezdetben nem találkoztunk gyakran. Nem vagyok az a nagy csajozós, az eddigi barátnőimnél is azért kezdeményeztem, mert nagyon megfogott bennük valami, úgyhogy általában mindig túléltem azt a 4 napot. Neki sem lett volna szerintem egyébként több ideje semmi több kapcsolatra, mert ugyanúgy tanár volt, mint addig, nem is beszélve a hihetetlenül magántanítványoktól betáblázott otthoni órarendjéről. Nem igazán mondhatnám, hogy szerelmet éreztem iránta, legalábbis nem azt, amit annak idején, de jó volt azért mindig várni a hétvégéket akkor, és másfelé sem kacsintgattam. Olyan három hónapnyi heti egyszeri találkozás után feküdtünk le először márciusban, de a heti egy-két nap találkozási lehetőség utána is tartott.

A nyár nagyrészét aztán itthon töltöttem, és igazából ez volt az egész kapcsolatunk csúcspontja. Először nem akartam nagyon rámászni (most arra gondolok, hogy végig a nyakán lógni), de miután ezt ő kérte kifejezetten, szinte egész nyáron együtt voltunk. Nagyon sokszor aludtam nála, napi két-három alkalommal szexeltünk, nem is hinnéd milyen helyeken, és azt sem, hogy mennyire rossz sztereotípia, hogy ezek a nők prűdek. Elég csak kihozni belőlük a szexben is kezdeményező, hátadat kaparós, farkadat szétcincáló állatot és mi is tudtuk egy-két számomra addig extrém helyen csinálni amikért még ő könyörgött (uszoda eldugott sarka, pláza wc).

A korkülönbség egyébként 26 év köztünk. Hosszú szőke hajú, jóseggű, hosszúcombú, kismellű, alacsony, nagyon vékony és az egész teste olyan jó csontos. Persze nem mintha ezek fényében én tökéletes lennék, egyikünk sem az, ezt csak így utólag írom már róla hideg fejjel. A legjobb gimis barátom egyenesen csúnyának tartotta őt, szóval nem vagyunk egyformák.

Ebből most eléggé kimaradt az, ami téged érdekel, hogy hogy környékezd meg, de szerintem attól függ, hogy most mennyire ismered. Beszélőviszonyban vagy vele? Ha igen, akkor csak beszélsz vele, és feldobod, hogy mi lenne, ha... Ha nem, akkor kerülj vele beszélőviszonyba, aztán ugyanaz. Sajnálom, hogy nem sikerült élőben ezt megmondanom neki, hogy tetszik, mikor még elballagtam, de később ő említette, hogy személy szerint díjazza, ha valaki nem sz@rakodik, hanem lép. Attól, hogy kultúrált, tanult emberek és nagyon is intelligensnek tűnnek, nem kell francia akcentussal beszélned hozzájuk, hogy tetszél nekik.

2010. jún. 5. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Na már nem érdekel a téma? :)
2010. jún. 6. 17:41
 15/17 A kérdező kommentje:
dehogynem,szép történet amit írtál egy valóravált álom!
2010. jún. 6. 18:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Neked is hasonló váratlan sikereket!

Megtennéd, hogyha véletlenül még visszatévedsz az oldalra, akkor leírod majd a későbbiekben, hogy mi történt veled és hogyan alakult a dolog?

2010. jún. 8. 16:04
 17/17 A kérdező kommentje:
persze,hogy leírom,csak történjen valami,anyira kívánom Őt
2010. jún. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!