Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi elhanyagolás?
A megcsalás az, ami a te értékrendedbe nem fér bele - jelen esetben a levelezésről beszélünk, ami miatt rágod magad. Nálad úgy néz ki, már ez is átlèpi a határt, másoknak viszont a párcserés szex is belefér. Mindenkinél más és más az, ami még elfogadható, és ami nem.
És hogy mit tegyèl?
Rendet a kapcsolatodban, az ágyban pedig védekezz! Nem a gyerek a megoldás a hűtlenségre/féltékenységre/párkapcsolati problémàkra!
Nem tudom ,én nekem olyan furcsa hogy kapcsolatban más nőknek irkál valaki... Nekem eszembe sem jutott volna míg kapcsolatban voltam...meg a másik dolog hogy nekem sem esne jól ha a barátnőm csinálná ugyanezt. Szóval elhiszem hogy rosszul esik még ha "semmi olyat" sem irkálnak.
F35
"......többet akarok. Magam sem tudom, h mit." Akkor a te hibád, hogy nem tudjátok megbeszélni. Ha el tudnád mondani, hogy mi bajod,arra már tudna mondani valamit, amit te lereagálhatnál valahogyan. Előbb-utóbb magadba kéne nézned, addig is kellemes vergődést.
31/f
Tökre megértem a pasid, ha elhajt jó messzire! Bizalom ugyanis vagy van, vagy nincs, az nem olyan, hogy te hisztizel, a pasid meg a vita végén azt mondja, hogy "tessék, itt van 3 kilò belőle".
Az izgalom meg kettőtökön múlik. Utoljára mikor vártad egy kád illatos, forró fürdővel, szexi fehérneműben egy pohár pezsgővel munka után?
A lángoló szerelemmel dettó ez a helyzet. Kihisztizni nem figod tudni..... sőt... a hisztikkel csak egyre messzebbre tolod magadtól.
Akinek nem tetszik a férje levelezgetése, az váljon el! De aki megbocsátott, az ne csak névlegesen bocsásson meg, hanem ténylegesen, és ne az legyen folyton napirenden, hogy ő nem tudja elfelejteni a levelezgetést!
A dolgok nem annyira bonyolultak, mint amennyire túlbonyolítják egyesek.....
Egyszerűen nem a megfelelő emberhez mentél hozzá...
Lelkileg nem ad semmit. Jogos az elvárásod, hogy megértést kapj, tiszteletet (ha a problémádról beszélsz), stb. EZ hiányzik. Nem vagytok "barátai" egymásnak.
Higgy nekem: nem lesz jobb! Én kétszer ennyi ideje vagyok egy hasonló kapcsolatban (itt nem volt levelezés/megcsalás stb., csak simán sz.rik rám), és a válást fontolgatom.
Az emberek nem tudnak kibújni a bőrükből, ha ő ez a típus, ilyen is marad, és neked mindig hiányérzeted lesz. Minél előbb lépsz le, annál több esélyed lesz megtalálni a hozzád illőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!