Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire kevés a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kevés a normális férfi?

Figyelt kérdés

A legtöbb nő nem akar mást, csak egy olyan társat, aki normális.

Vagyis: nem alkoholista, nem drogos, nincs semmilyen egyéb függősége (de van, akinek mondjuk a dohányzás vagy a füves cigi is belefér.)

Nem veri a barátnőjét, feleségét, gyerekét, és egyéb családtagokat.

Normális hangnemben beszél a szeretteivel.

Van benne igyekezet, hogy elérjen valamit az életben.

Hűséges és megbízható.

Nagyjából ennyi, ebben azt hinnénk, hogy nincs semmi extra.

Aztán jön a hideg zuhany, amit valóságnak hívnak.

Rengeteg "férfi" emel kezet a társára, és a gyerekére. De a minimum, hogy ocsmány módon beszél velük.

Isznak, cigiznek, drogoznak, elkártyázzák a fél keresetük, vagy tipmixen úszik el.

Nem akar dolgozni, vagy legalábbis nem szakad meg. Tévhitekkel ellentétben rengeteg az ingyenélő férfi is. De legalábbis lehúzza anyagilag rendesen a másikat.

Hűséges férfi lassan csak a mesében létezik. Itt már az is hűségesnek számít, aki beadja a válást, mielőtt rendszeresen dugja a szeretőjét.

Nárcisztikus, uralkodás mániások, vagy anyucipicifia, vagy simán csak lelkibeteg depressziós, aki öngyilkos lesz, ha csúnyán nézel.

Ezek, és a fentiek végtelen kombinációban.

Ezer férfiból EGY, aki mentálisan egészséges, és jó férj, jó apa akar lenni.

Rengeteg kérdést írnak ki csalódott lányok, nők. És jön a magas lóról a válasz: te választottad.

Srácok: az a rossz hír, hogy nincs másmilyen. Ilyenek vagytok. Ha minden nő arra vár, hogy talál egy alkalmas férfit, akkor bizony ezerből egy férfi jut nőhöz.

Egyre több nő marad inkább szingli, mint hogy benne legyen egy rossz kapcsolatban. Sokaknak eszébe sincs családot alapítani, mert fél, hogy a végén egyedül marad a gyerekkel.

Ti meg itt azon rugóztok, hogy nem az izmos macsóknak kell befeküdni. Ez igaz is. De mégis: kivel legyenek a lányok kapcsolatban?! Ennyire egyszerű: azért van rengeteg nő benne egy boldogtalan, rossz kapcsolatban, mert nincs másmilyen.

Ott tartunk, hogy dédanyánknak volt igaza: ha csak néha csattan el egy pofon és ossza el a család vagyonát, meg legalább dolgozik, azt meg kell becsülni. Komolyan?

Ennyire silány a választási lehetőség? Vagy örök magány, vagy xar kapcsolat?

Tudom, itt minden gyakorizó fiú belsőre tökéletes, mert "kedves", és minden nőnek álompasija van.

Most én a valódi világról beszélek, ahol minden második nőt ver a férje, milliók alkoholisták, és a többi.

Miért ennyire kevés a "normális" férfi?

Miért nem jut mindenkinek? Vagy legalább a nők felének?

Itt az a bizonyos 20-80 arány. Nem a külsőben kell keresni.

#selejt #válassz a szarból #örülj ha nem üt meg
2018. jan. 5. 14:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Én egy csomó ilyen férfit ismerek, túlzásokba esel. Egyébként zsák a foltját... A nőket se kell félteni. A páromat rengetegen elutasították, mert "túl jófiú". Emiatt teljesen magába zuhant, alig van önbizalma. Én meg úgy nézek rá minden nap, hogy ő a tökéletes ember, de komolyan, de az elején elég nehéz volt, mert alig mert kezdeményezni, nagyon félt, hogy elrontja, pedig idősebb már. :) Persze nekem rinyálnak barátnők, hogy nekem szerencsém van, mert a párom törődik velem (??), de amikor találkoznak egy hozzá hasonló emberrel elutasítják, mert nem látnak benne fantáziát. A legtöbb embernek (nemtől függetlenül) halvány lila gőze sincs, hogy mi az istent is akar, de ha egyszer véletlenül meglátja, akkor sem képes felismerni, dolgozni és küzdeni érte meg aztán pláne nem. Mert mindenkinek minden "alanyi jogon jár".
2018. jan. 5. 16:07
 22/27 Nomenesztomen válasza:
45%
Tehat van egy olyan ha a tróger kölyök megérdemli a verést , akkor nevelési célból kapnia kell. És vannak ilyen emberek mint aki neked kéne pl én is , de az ilyen emberek nem nagy számok a mai világban.
2018. jan. 5. 16:42
 23/27 anonim ***** válasza:
5%
Most komolyan erre mit lehet irni? Nem is ismerek olyat aki kezet emelt valaha nore. Illetve de, de az nem kozeli ismeros (okkal). En is csak annyit tudok irni: normalis korokben kellene mozogni. Tippmix, nyerogep, alkoholista, veri a feleseget, nem dolgozik? Mar bocs akinek ne inge ne vegye magara de talan nem valamelyik lepukkadt lakoteleprol kellene part valasztani... Olyan alacsonyak az elvarasaid es nem letezik, hogy nehez olyat talalni aki annak nem felelne meg.
2018. jan. 5. 17:03
 24/27 anonim ***** válasza:
94%

Hát szerintem tény hogy kevés normális egyedülálló pasi van, hiszen egy ideális apa-férj jelölt az ugye kapcsolatban van. Normális nőnek tartom magam és válás után baromi nehéz ismerkedni, mert

1. vagy csak szexet akarnak

2. vagy kisgyerekessel nem kezdenek

3. vagy tökmindegy nekik csak nő legyen és első randitól tapadnak

4. vagy milfet akarnak

5. vagy nem jövünk be egymásnak bármilyen normálisak is vagyunk mind a ketten.

Nálam is első szempont, hogy normális legyen, de azért vonzalom is kell mindkét fél részéről.

2018. jan. 5. 17:52
 25/27 anonim ***** válasza:
21%
#21 pont ez az amit irsz. Hol vad ember ,hol meg mici macko kell nekik. De a vademberrel jonnek ossze azt sirnak hogy milyen a kis mici macid.
2018. jan. 5. 18:02
 26/27 Lifeishard ***** válasza:

A férfiak meg azért búsak, mert nincsenek normális nők.

Ezek szerint a normális nők és férfiak bújócskában qrva jók, esetleg vakok, mert valahogy nem találnak egymásra. :D

2018. jan. 5. 22:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Friendzone-ban szétnéztél már?
2018. márc. 2. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!