Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes mondani?
Sziasztok mit érdemes mondani a párunknak (18/L) amikor többet szeretnél tőle (érzéseit megismerni/vágyait)?
Úgy gondoltam ,hogy idővel megnyílik nekem ha én is nyitok felé.Viszont ,ha én nem csinálok semmit akkor őse.
Ez már lassan 3 hónapja tart(heti 1-2 szer találkozunk)
Szerelmes vagyok belé ,de ha ez nem változik akkor én inkább szakítanék vele mert ezt így nem bírom.
Mit tegyek?
Huh... Te nem az én Barátom vagy véletlenül? :D
Ugyan ez a szitu nálunk...
18/l
"Mit érdemes mondani?" - azt, amit szeretnél...
Esetedben, ha jól értettelek, ezt: "Szeretném jobban megismerni az érzéseidet, vágyaidat!"
Nincs sok értelme mást mondani, ha ezt szeretnéd. Mint ahogy arra sincs sok értelme várni, hogy ő olvasson a te gondolataidban, és kitalálja, miközben neked csak egy mondatodba kerül közölni.
Persze mindez nem jelenti azt, hogy ettől sikeres lesz az akció, de az esélyek hirtelen nagyot fognak nőni. ;)
Első vagyok. :) Pest megyében :)
Amúgy válasz: kelts benne bizalmat. Lehet, hogy azért nem nyílik meg előtted, mert nem bízik eléggé Benned. Legalábbis én ezért félek teljesen kinyílni a Barátom előtt... Hiába, hogy nagyon szerelmes vagyok, még nem alakult ki bennem a teljes bizalom, ami közel 3 hónap után szerintem még nem is csoda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!