Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak van valakije?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van valakije? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Minden rendben volt, egészen 2 héttel ezelőttig.

Kb. elfelejtette a találkozónkat, nem akart már mindig velem lenni. Elfelejtett felhívni telefonon, vagy éppen visszahívni. És ami a legújabb, hogy ha együtt vagyunk, folyton írogat valakinek facebookon. Rászólok, hogy ha velem van ne nyomkodja, erre visszavág, hogy én is mindig azt nyomkodom(ez nem igaz). Akármit csinálunk, rezeg a telefonja és nyomkodja. Pisilni, fürödni viszi magával.

Elméletileg valami fiúnak irkál.

Nem mutatja meg. :) Minden rendben volt, boldogságban éltünk, és nem tudom ezt kezelni. Azóta ridegebb, és csúnyán beszél velem. Én már ezerszer mondtam neki, ha jön valaki a képbe, csak szóljon, vagy szakítsunk békésen, de engem ne verjen át. Az anyja is mindig arra nevelte, mondjon igazat.

De én ezt nem bírom. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2018. jan. 3. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyilván egyet tehetsz...szembesíted azzal, hogy ez így nem oké. Ha nem változik, vagy nem is hajlandó erről komolyan kommunikálni, akkor nyugodtan helyezd kilátásba a szakítást...amit majd tegyél is meg.
2018. jan. 4. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha most eltekintünk attól, hogy van csaja, vagy nincs - csúnyán beszél veled, tojik a fejedre, elfeljti a számodra fontos dolgokat... ez így nem elég megalázó?! Már ezért szakítani kell, nem kell megvárni a megcsalást...
2018. jan. 4. 10:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

>3 éve vagyunk együtt. Minden rendben volt, egészen 2 héttel ezelőttig.

Ez sajnos nem igaz. Egy ilyen helyzet azt jelenti, hogy 3 évig szerencsésen elvoltatok anélkül, hogy foglalkoztatok volna a kapcsolattal vagy annak problémáival, és ennyi idő kellett ahhoz, hogy azok szép csendben kritikus jelentőségűvé növekedjenek. Amikor egy ehhez hasonló "tünetet" veszel észre, és fogalmad nincs, mi ennek az oka, az annyit jelent, hogy nem ismered a párodat és/vagy a kapcsolatotokat. Az, hogy nem tudjátok egyszerűen, őszintén megbeszélni, csak hab a tortán.

Szóval a kérdés: miért nem tudod pontosan, hogy hogy álltok egymással, és miért vagytok képtelenek megbeszélni?

2018. jan. 4. 11:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha felmerül a megcsalás gyanúja már nem bízol benne. A bizalom alap egy kapcsolatban. Nekem sose jutna eszembe, hogy a párom megcsal, mert tudom, hogy nem tenne tönkre egy hosszú kapcsolatot egy kis kalandért és megkap mindent tőlem is. Ha felmerül, hogy megtenné az már régen rossz. Én nem akarnék olyan kapcsolatot, ahol rettegnem kell, hoy a megbízhatatlan párom kivel beszél egész nap és hogy csal meg. Keress valakit akiben meg tudsz bízni.
2018. jan. 4. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!