Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van valakije? Mit tegyek?
3 éve vagyunk együtt. Minden rendben volt, egészen 2 héttel ezelőttig.
Kb. elfelejtette a találkozónkat, nem akart már mindig velem lenni. Elfelejtett felhívni telefonon, vagy éppen visszahívni. És ami a legújabb, hogy ha együtt vagyunk, folyton írogat valakinek facebookon. Rászólok, hogy ha velem van ne nyomkodja, erre visszavág, hogy én is mindig azt nyomkodom(ez nem igaz). Akármit csinálunk, rezeg a telefonja és nyomkodja. Pisilni, fürödni viszi magával.
Elméletileg valami fiúnak irkál.
Nem mutatja meg. :) Minden rendben volt, boldogságban éltünk, és nem tudom ezt kezelni. Azóta ridegebb, és csúnyán beszél velem. Én már ezerszer mondtam neki, ha jön valaki a képbe, csak szóljon, vagy szakítsunk békésen, de engem ne verjen át. Az anyja is mindig arra nevelte, mondjon igazat.
De én ezt nem bírom. Volt már valaki ilyen helyzetben?
Komolyan ilyen hülyék vagytok?
Sose értem a nők miert mindig az ilyen pasikat szeretik rajongasig?Nyugodtan csak vard meg amíg teljesen megaláz téged és kiposztol képet is a facebookra az új baratnőjéröl!Hajra!
#8 Ne általánosíts már könyörgöm...nem minden nő primitív. Én sose tudnék ilyen kapcsolatban lenni. Aki meg igen, az magának köszönheti, ha sírás lesz a vége.
Amúgy kérdező, a helyedben már most dobnám a pasit, mielőtt ő fog az új nője miatt. Csúnyán beszél veled, elfelejti a találkozókat, titokban csetelget valakivel...ez így nem elég egyértelmű neked?
Ezzel a viselkedéssel akkor is kiérdemelte, hogy kitedd, ha anyukájával írogatnak egymásnak.
Miért csak akkor akarsz szakítani, ha egyértelműen bebizonyítottad, hogy meg is csal? Az, hogy tojik a fejedre, bunkón bánik veled és elhanyagol, önmagában neked nem elég!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!