Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúból lány, lányból fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúból lány, lányból fiú, majd összeházasodtak - video (? )

Figyelt kérdés
Csodálatos történet a TV2 Aktív-ból: [link]
2010. jún. 4. 01:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%

"és akkor a pinából farakgtak fa$z, fa$zból pinát, vagy azok megmaradtak eredeti felállásban???"

Életedben nem hallottál nemváltó műtétről? igen, a férfi nemiszervből tudnak nőit csinálni és fordítva. Bár megjegyzem, azt még én sem tudom elképzelni, női nemiszervből hogyan lesz férfi.

Laikusan a másikat vizualizálni tudom, csak az nő=>férfi dolgot nem. De majd utánaolvasok.

2010. jún. 5. 17:19
 22/27 anonim ***** válasza:
51%

3. hozzászóló vagyok.

Az átalakító műtét a nemi szerveket is átalakítja. Az biztos, hogy a péniszből és herékből tudnak vaginát operálni, fordítva már nem tudom, de szerintem a mai technikával megoldható.

Az igazság az, hogy a kromoszómáknál fennállhat rendellenesség. Vagyis lehet, hogy valaki nem XX vagy XY kromoszómával születik, hanem XXY-nal. Ő tulajdonképpen nő, csak az Y kromoszóma miatt lehet neki pénisze. Vagyis férfitestbe születik, de nagy valószínűséggel nőnek érzi magát, és úgy is viselkedik. Rajta sokat segíthet egy átalakító műtét.

Persze az Y kromoszómát nem lehet teljesen kiölni, de az átalakító műtét sokat segít a gondjain. A testét lecserélni nem lehet, de szerintem, ha lehetne, sokan szívessen megtennék.

Sokan nem értik, hogy itt nem szabad választásról van szó (mint egyes esetekben a homoszexualitásnál), hanem bizony ez egy született genetikai probléma, ha úgy tetszik rendellenesség.

Korábban valóban nem volt ennyi "másnemű" ember, de az emberiség létszáma megnőtt, így a genetikai problémák is nagyobb valószínűséggel fordulnak elő, de legalábbis mindenképpen több ember szenved ilyenekben.

A régi időkben is voltak nőies férfiak, akik igazából nőnek születtek férfi testben, de akkor az orvostudomány számára elképzelhetetlennek tűnt egy ilyen méretű műtét.

Amúgy érdemes utána nézni, hogy egyes keleti (asszem indiai) kultúrában ismeretes egy harmadik nem, akik a férfi testbe született nők, és ők női ruhákat hordanak, és női dolgokat tesznek, nőkét élnek, de kívülről persze férfinak látszanak. Azokban a kultúrákban teljesen elfogadják őket, és nőként kezelik őket, nőként élnek a családi háztartásokban.

2010. jún. 5. 17:22
 23/27 anonim ***** válasza:
33%

hm. hát legyen. egyet nem engednék nekik, hogy örökbefogadjanak. szegény gyerek, az hogy mondja el a barátainak, hogy anyukája fiú volt az apja meg lány?

másik oldalról meg, ha melegek és transzik örökbefogadhatnak, azok a gyerekek milyen nevelést kapnak? mit tanulnak otthon? belegondolni is rossz. egy ember alapvető életfelfogása otthon a szülőktől kapott informáciokon át alakul ki, az első néhány év különösen fontos, amikor még akár óvodába se jár. hát annak a gyereknek beilleszkedni? pfff...

harmadrészt, ki fog gyereket szülni a sok homokosnak meg transzfesztitának ha mindenki az lesz? vagy gondoljátok hogy az ilyenek tudnak majd normális hetero gyereket nevelni, mikor igy is egyre több normális szülő gyereke válik homokossá, akkor majd pont az lesz hetero akinek a "szülei" nem azok?

halljátok... összefoglalva, tőlem csinálnak amit akarnak, de örökbefogadás azér kicsit sok szerintem... nem kéne...

2010. jún. 5. 18:01
 24/27 anonim ***** válasza:

De még mindig nem válaszoltatok. "Tehát Andinak f-sza volt Balázsnak meg pun*ija ?:D"

Én ezt elképzelni sem tudom.. :S

2010. jún. 5. 18:08
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
ha örökbe fogadnak egy gyereket annak mér kéne elmondani a barátainak késöbb h anyám fiu volt apám meg lány?:D
2010. jún. 5. 18:57
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

ha örökbefogadnak gyereket ilyen emberek és helyesen nevelik őt, akkor legalább eleve nyitottabb és elfogadóbb lesz felnőtt lesz belőle. lehet sokkal jobb ember lesz, mint sok "normális" de korlátolt gondolkodású és előítéletes szülők gyerekei. a neveléstől függ az egész, nem attól hogy a szülő nemet váltott-e valaha vagy sem. az ember számít, nem a neme.

egy ilyen negatív előítéletes országban persze nem lehet könnyű dolguk az ilyen embereknek. ez elég szomorú de nem az ő hibájuk. rengeteg ember még csak meg sem próbálja beleképzelni magát az ő helyzetükbe, inkább kinevetik őket, mert itt ez a trendi, aki nem olyan mint mi, azt ki kell gúnyolni. pont a legnagyobb korlátolt barmok tartják magukat a leg felsőbbrendűnek mert ők a "normálisak", és aki nem olyan, az nem is számít teljesértékű embernek a szemükben. ez van itt. szomorú.

2010. jún. 5. 19:45
 27/27 anonim válasza:
51%
Sziasztok! Balázs vagyok. Elöszőr is köszönöm a pozítiv hozzáállásokat az ügyünkhöz. Egy pár dolog van amit szeretnék leírni mert az átlag emberek nem mindig tudják ezeket. Valóban én lánynak, Andi meg fiúnak született a nemi szervek szerint. Belül egyikünk sem érezte magát jó a született neméhez képest. Az orvostudomány semmi mást nem csinált csak a külsö nemi jellegeket változtatta meg a belső érzések szerint. Ha az eredeti változatott nézzük mi akkor is hetero pár lennénk :-)! Az egymás választásánál nem a "szokásos fiú, lány" választás volt hanem a szimpatikus ember aivel le tudnám élni az életem. Sziasztok
2010. jún. 5. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!