Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mackós alkatú pasi vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós alkatú pasi vagyok, tele gátlással, szorongással. Hogyan tudnám élhetőbbé tenni az életem, szerintetek? Nagyon nehezen ismerkedek, igazság szerint még sose volt párkapcsolatom, a belém rögzült negatív világképem miatt! :- (

Figyelt kérdés

25 éves leszek és még sose volt párkapcsolatom, még sose éltem meg azt hogy egy lány/nő vonzónak tartana mint férfit.

Mackós alkatú srác vagyok, 175cm és 124kg... Emiatt kb 10-12 éves koromtól egyre inkább az a kép alakult ki magamról hogy a lányok undorítónak tartanak, bármilyen belső értékekkel is bírok. Sajnos azt a rossz taktikát választottam "csajozás" címen, hogy kedves, aranyos, megértő, a lány lelkivilága iránt érdeklődő srác vagyok, és mire előmertem hozakodni hogy nekem mint lány is tetszik, sorra elutasító válaszokat kaptam. Én az a fajta lúzer srác voltam aki a lányok lelkiszemetesládájává vált, a kedves, aranyos srác, akivel olyan jó beszélni, de mint pasi... na azt nem... ezáltal szinte kasztrálva éreztem magam, úgy érzem joggal. Kb. már 2 éve egyre nyíltabban kerülöm az ilyen szitukat, és nyíltabban kommunikálom hogy mint nő is érdekel a kiszemelt hölgy.

Rengeteg fórumot olvastam, nyitottam ilyen témában már. A szorongásom, a gátlásosságom már kb 4 éve betegségbe is fordult: kevert szorongásos depresszió a neve, pánikbetegséggel fűszerezve, és ennek alapvető okai a fentiek.

Ez a tudat hogy értéktelen vagyok mint férfi, nem vagyok fenn a térképen... sorolhatnám a jelzőket, annyira megnyomorította az életem hogy képtelen vagyok a normális életre. Egyetemet is abba kellett hagynom a pánikbetegség miatt (a szorongás kicsúcsosodása lett ez).

Nem dolgozok... tanulok, októberben lesz a szakvizsgám.

Nem merek face-to-face ismerkedni mert a legvadabb rémképek jutnak eszembe amit lány el tud képzelni rólam.

Egyébként jóképű, kedves, megértő, érdeklődő, figyelmes srácnak tartom magam. Csak nem tudom bebizonyítani mert az alkatom miatt olyan gátlásos, szorongó, félénk kisugárzásom lehet ami miatt unszimpatikus lehetek.

Borzasztó megélni ezt mindennap hogy én ilyen vagyok, nekem ezt dobta a gép, eddig... a nagy semmit, vágyom veszettül az intimitásra, a gyengédségre, adni is kapni is, de... azt érzem nincs esélyem erre.

Tudom hogy sok mindenben kell változnom hogy "egészséges" legyek, mind fizikailag (egyébként kb. 3 hete most már rendszeresen gyúrok... igaz 100x vágtam már bele), de főleg lelkileg, gondolkodásmódban.

De nem tudom megtalálni erőt addig mire eredménye is lenne.

Jó lenne ha tudnátok adni megküzdési tippeket a mindennapi élethez, lányok véleménye is érdekelne hogy ha már ilyen vagyok (2-3 hónap alatt nem tudok fogyni 30-40 kilót) mit kéne tennem hogy szimpatikusabb legyek, jobb party.

Végre ÉLNI szeretnénk! :-)

Mert úgy érzem:

1. már nem bírom sokáig, főleg belegondolva hogy mikről maradtam le...

2. az emberi élet legszebb éveit töltöm keserűségben, és így nem akarom leélni a maradékot... akkor már inkább... :-(

2010. jún. 3. 23:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

1. Ha kondizol, tömeget növelsz és nem fogyni fogsz

2 Keress hasonló kaliberű csajt, előtte akkor nem kell szégyenkezned

2010. jún. 4. 00:30
 12/28 anonim ***** válasza:

Hello! Én is picit hasonlóan érzem magam, de én próbálok nem belegondolni. Inkább most nem erőltetem a csajozást, mert formába akarom magam hozni. Szerintem kondi helyett inkább úsznod kéne (én is ezt csinálom), mert a kondi csak izmosít, az úszás viszont fogyaszt is. Ezen kívül találhatnál valami új hobbit amiben valami sikerélményed lehet, ezáltal picit magabiztosabb lehetsz + leköti a gondolataidat és nem aggódsz egyfolytában azon, hogy szerinted milyen az életed. Jah és még a táplálkozással kapcsolatban is kéne picit változtatni (nem muszáj sokat, én sem bírom a diétát :D). Szóval annyit kéne, hogy ne egyél gyorskajákat, ne nagyon nassoljál és ne egyél unalomból (nálam néha előfordul :/), valamint szokj át az üdítőkről a sima vízre, vagy valami olyanra ami nem cukros. Hát röviden ennyit tudok tanácsolni sok sikert hozzá, és fő az optimizmus :)

ui: én amúgy 98kg vagyok és 179cm (20f). A célom az, hogy nyár közepére 90-91 kg-nál ne legyek több, de ha nem érem el az sem baj, csak közelítsek valamennyit felé :P

2010. jún. 4. 00:31
 13/28 anonim ***** válasza:

Te aztán szopatod magad rendesen!

1. Mások is úgy gondolnak rád, ahogy te gondolsz magadra.

2. Sport!

3. Normális étkezés

4. Új baráti kör

5. Én is 25 vagyok, és még nem volt egy normális kapcsolatom sem. Mondjuk dugtam már össze-vissza csajokat, csak egyik sem vesz komolyan, mondván úgyis találok akármikor. Szóval egyik sem jó, hidd el.

6. Olvass Tolle-t, Keith Ellis Csodalámpát, Hallgass Brian Tracyt. Meg nézd meg a Titkot (Secret).

7. Csak te tudsz magadon változtatni.

2010. jún. 4. 00:47
 14/28 anonim ***** válasza:
amerikaifocizz. abban a sportban lehet sikerélményed még úgy is ha ennyi tömeg párosul a magasságodhoz.
2010. jún. 4. 00:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Hú! Hát neked semmi önbizalmad. Elsősorban ezen kéne változtatnod, ami nem egyszerű. Megmondom őszintén, engem dekoratív nagyon szép lánynak tartanak. Ennek ellenére kevés az önbizalmam és mondjuk adott szituációkban sokkal hamarabb éri el a célját egy kevésbé szép csaj (ezt most nem nagyképűségből írom,hanem le a kalappal).

Szóval az önbizalomhiánnyal hidd el te sem vagy egyedül, csak vannak olyanok akikről nehezebben lehet elképzelni hogy ugyanebben a szituációban vannak:)

Apropó..nehézség kérdés..

szerintem sem jó ötlet ha gyúrsz, de ne is fogyózzad egészségtelenül szét magad. Valami táplálkozási tanácsadás+kis mozgás biztos segít, ha ennyire zavar a testalkatod.

És most egy kis "vigasz story" tőlem:

-Ismertem tőled nehezebb fiút, aki még jóval alacsonyabb is volt. De egyszerűen olyan kis édes dumája volt hogy mindig le vett a lábamról, jártunk is. (voltak hülyeségei, de sosem láttam rajta hogy zavarná a súlya, eszembe se jutott hogy engem is zavarjon)

- Inkább a sportosabb vékonyak srácok tetszenek/tetszettek, már nem is tartom számon. De egy hozzád hasonló kaliberű srácba vagyok belezúgva.

Szóval fel a fejjel:) és hidd el, el jön az a legszebb kor amire vágysz, csak ne akard ilyen görcsösen.

24/L

2010. jún. 4. 01:12
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Nos haver, te nem mackós vagy, hanem troll vagy az adatok szerint. :D Cartman is mindig mondta, hogy csak a csontozata erős, de kár a szóért.

Igazából neked egy nagy pofonra lenne szükséged önmagadtól, és megölni ezt a jelenlegi énedet. Teheted ezt 2 féle képp: vagy leugrassz a Szabadság hídról (bár figyelembe véve a kondíciódat, aligha tudnál túl magasra mászni), vagy hagyod ezt a nyápic nyafogást, és új életet kezdessz.

Ez nem ilyen kis b.ziságokból kell álljon, hogy nyomogatod az 50k-t fekve, meg stb, hanem radikálisan eltörlöd a régi személyiségedet. Ne érdekeljen többé ki mit gondol rólad, nyomasd a metált és légy laza. És nem jövőre, vagy nem a nyárra kell megváltoznod, hanem ebben a szent másodpercben, vagy különben soha nem fog bekövetkezni, csak jön a végtelen halogatás.

Ha meg fogyni akarsz, fussá mint Forest, oszt kész.

Ha mégis a Szabadság hidas megoldást választod, előtte feltétlen szólj itt, jövök megnézni ;)

no csá

2010. jún. 4. 02:06
 17/28 tetro ***** válasza:
nem bántani akarlak, de tényleg kövér vagy. és persze hogy nincs önbizalmad. mert lehet bármilyen jó a lelked, a lányok többségének ez nem jön be. én 105 kiló voltam 20éves koromig, nálad kicsit magasabb vagyok, és irtó hájasnak éreztem magam. én így sem voltam magányos, de mert én elhittem hogy ez csak egy test, és én ennél sokkal több vagyok. ami azóta is igaz, csak valahogy 75kiló körül könnyebben adja oda egy lány a lelke mellé a testét is...
2010. jún. 4. 03:06
 18/28 anonim ***** válasza:

Jól megtermett mackó vagy hallod. Első tényleg a fogyás legyen. Egészség miatt, önbizalom miatt, minden miatt. Itt van az egész lényege. Azt végképp ne gondold, hogy majd egy párkapcsolatban a lány miatt lefogysz. Saját példám azt mutatja, hogy párkapcsolatban én leginkább hízni tudok. :)

Szóval fogyjál le. De ne akarj gyorsan, mert nem is híztál gyorsan! Sétálj sokat, esetleg ússzál, egyél kevesebbet. Mérd meg magad hetente vagy két hetente és ha egy picivel is kevesebb, akkor örüljél. Nem az a cél, hogy 2 hónap alatt leadj 50kg-ot, aztán 1 hónap alatt 70-et hízzál!! (yo-yo effekt), hanem az, hogy kb. 1 év alatt add le a felesleget, de 10 év múlva se szedd vissza. Ha hajlamos vagy a hízásra (ahogy én is eléggé!!!) akkor csak úgy működik a dolog, ha sportolsz. Oké, kajamegvonással is sokat el lehet érni (történelemben láttuk a példát, hogy a haláltáborokban nem voltak kövér emberek...), de lássuk be, hogy se te, se én nem vagyunk az a koplalós típusok. Tehát két eset van, hogy elhízol (ez nem jó...), vagy mozogsz annyit, hogy ehess szíved szerint. Megjegyzem a sporttól néha csökken az étvágyam, szóval közvetve a kajálásra is hat, de leginkább az van, hogy több energiát használok el és így viszonylag gond nélkül ehetek.

A csajozás részét egyelőre hagyjad a dolognak. Ha így nem megy, akkor majd talán vékonyan megy, addig esetleg olvass róla vagy tudomisén, de először egy dologra, a fogyásra koncentrálj.

2010. jún. 4. 04:53
 19/28 A kérdező kommentje:

Drága 2:06-os... mit is mondjak... könnyed és flegma stílusod oly annyira meghatott, de tényleg :-)

3 éve járok pszichiáterhez de neki se nagyon vannak jobb beszólásai rosszabb napjaimon :-)

Egy valamit megígérek neked... tudod egy ekkora troll testnek az a "szépsége" hogy sokszor meglepődök magamon... így volt mikor 17 évesen, 110 kg-san kinyomtam a 95kg-t fekve.

Ha odáig jutok... ígérem szólok neked, és megyünk a Szabadság-hídra, ketten... odagumipókozlak a hátamra és együtt leszünk lazák odafenn... hidd el menne :-)

Az ember mindig meglepődik hogy a saját maga állított korlátokat is képes átlépni, erre Te is itt vagy példának.

Csak még a kategória "szabatos" neve nem jön a nyelvemre... ;-)

Ha nem tudod a szó jelentését ajánlom a guglit... jóbarát :-)

2010. jún. 4. 08:38
 20/28 anonim ***** válasza:
Keress magadhoz hasonló termetű nőt.
2010. jún. 4. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!